Handevebade Maşallah subanallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende nasipse Mayıs doğum tarihi 🧿🧿🧿
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Merhaba ben daha yeni adet oldum ama test yaptim pozitif cikti boyle biseyin olma ihtimali var mi? Test mi bozuk yoksa hormonlar mi yoksa cidden hamilemiyim?
endobeybi maşallah bizimde tüp bebek 🥰🥰 cuma günü kalp atışını duyucaz inşallah . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿
Esraktrc karın kasik ağrısı bende de var normal diyorlar
ipekkumsal Benimde adetime göre 18 haftalık ama geç döllenme olduğu için 16+3 🥰
1 hafta oldu çok değişik Bi duyguuu :)
gulsahcoskun maşaallah 🧿 son adet tarihine göre mi 4+6 ultrasona göre mi? Adete göre 4+2 benim de doktora ne gideyim bilemiyorum. Keseyi görebileceğim zaman gideyim diyorum da
meryemcem benimde silik çıkmıştı 36 haftalık hamileyim :)
Gokcenuroztan bende adet olcamcsancisi cekiyorumc3 gundur ama olmuyorum adet 3 gundur geciyor
Ummudogan benim ilk gittigimde 103 cıktı cok düsük sonra birkes daha yaptırdım 305 cıktı o cıkıyor saglıklı bir gebelikse 3 gün sorma yaptır bak gör 2 katı cıkıcak
Cansuyrm35 bende şuan 4+5 deyim henüz doktora gitmedim
Aslina son adet tarihim 1 Eylüldü doktor ultrasonda 5 haftalık dedi
aycaycayca_89 bende 7 haftalık gittim kalp atışı görünmedi haftaya tekrar gel dedi çok korkuyorum 8 haftalık kalp atışını duyan varmı
gulsahcoskun benimde son adetim 1 Eylül bugün 5 haftalık görünüyor 😍
kardelen214 allah tez zamanda nasip eder insallah
mery00 çok teşekkür ederim amin
Eşim yok burda. Kayınvalidemlerde kalıyorum sürekli. Yoruldum artık. Daha yeni evliyiz evlendikten 12 gün sonra eşim çalışmaya gitti 1 ayda 2 ayda geliyo. Yoruldum cidden ya hiç birseyin tadını alamıyorum artık, çok zormuş insanın eşi yanında olmaması. Hep onlara muhtaçsın
Eşim yok burda yurt dışında. Hep kayınvalidemlerde kalıyorum . Yoruldum artıl. Yeni evliyiz ama cidden çöktüm
gulsahcoskun 5 gün var o zaman aramızda bu hafta sonu gitsem görünür mü caba benim ki de ☹️
Ben kayınvalidemlerde kalıyorum sürekli eşim yok burda. Ne zaman götürürse artık beni. Bizim evle kayınvalidemlerin apartmanı karşı karşıya ben tek başıma bile gidemiyorum evime yanımda birileri olacak illki desem size