• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

Merhaba ben daha yeni adet oldum ama test yaptim pozitif cikti boyle biseyin olma ihtimali var mi? Test mi bozuk yoksa hormonlar mi yoksa cidden hamilemiyim?

gulsahcoskun maşaallah 🧿 son adet tarihine göre mi 4+6 ultrasona göre mi? Adete göre 4+2 benim de doktora ne gideyim bilemiyorum. Keseyi görebileceğim zaman gideyim diyorum da

Ummudogan benim ilk gittigimde 103 cıktı cok düsük sonra birkes daha yaptırdım 305 cıktı o cıkıyor saglıklı bir gebelikse 3 gün sorma yaptır bak gör 2 katı cıkıcak

aycaycayca_89 bende 7 haftalık gittim kalp atışı görünmedi haftaya tekrar gel dedi çok korkuyorum 8 haftalık kalp atışını duyan varmı

Eşim yok burda. Kayınvalidemlerde kalıyorum sürekli. Yoruldum artık. Daha yeni evliyiz evlendikten 12 gün sonra eşim çalışmaya gitti 1 ayda 2 ayda geliyo. Yoruldum cidden ya hiç birseyin tadını alamıyorum artık, çok zormuş insanın eşi yanında olmaması. Hep onlara muhtaçsın

Eşim yok burda yurt dışında. Hep kayınvalidemlerde kalıyorum . Yoruldum artıl. Yeni evliyiz ama cidden çöktüm

Ben kayınvalidemlerde kalıyorum sürekli eşim yok burda. Ne zaman götürürse artık beni. Bizim evle kayınvalidemlerin apartmanı karşı karşıya ben tek başıma bile gidemiyorum evime yanımda birileri olacak illki desem size