• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

İstanbul Ümraniye Erbil Çakar, muhteşem Bi dr fiyatı nakit 280 TL eşinizle girebiliyorsunuz memnun ayrılacağınıza eminim 🌼

Aynurtatar bakirkoy sadi konugami gidiyosnz. Once kayıt acilmali evet.bn actirdm ama randevu bulamadım karşı ya alacaksanz perinatolojiye almayin doppler bakıyormuş gittim bakmıyoruz dediler

hfz bende ona gitmeyi düşünüyordum . Adres neresi tam olarak

• hfz bunu yanıtladı.

neslihan0558 googleye Zehra koçer klinik yazdıgınızda konum otomatik çıkıyor rahatlıkla bulabılırsınız ☺️

Gizem59 ben tekirdağda genesis diye biyerde yaptırdım 220tl idi ☺️

Ben bakırköyde bilsonda yaptırdım gayet memnunum😊

Bsrbsn daha gecen gun sordum medıpol esenlerde doktorum oldugu ıcın sıze bu fıyat olur dedı

Bende Bugün gittim buradan okuduğum kadarıyla 45 dakika sürüyor yazmıştı herkes gittiğimde doktor detaylı baktı ciğerlerine beyin içine vs ama arkası dönük olduğu için kalbini yüzünü göremedik çıktım bi çikolata yedim yürüdüm bidaha girdim gene aynı derken 2 saati geçti muayenemiz ama çok şükür herseyine bakıldı ve sağlıklı dedi doktor 🙏 çok şükür rabbime 🙏 en heyecan verici kısmı bebeği renkli görmek ben 19+2 de gittim Bugün herseyine bakıldı ama görümcem 20+4 de gittiği halde herseyine bakılamadı tekrar çağırdı doktor biraz şans galiba hem doktora hem bebeğe bağlı

Neslihan_1616 merhaba benim doktorum kemal köroğluydu doktorumdan cok memnunum ama gizem hanimda cok iyi bi doktordur ultrason doktoruda ersin akkuzuydu bnmde ortalama yarim saat kadsr sürmüştü yada 40 dk falan benim ikili tarama testimide ersin bey yapmisti ve ikiliye bakarken bebegimin cinsiyetinide buyuk ihtimalle kiz oldugunu soylemisti ve dogru bildi ersin beyde iyi bi doktor bence gonlunuz ferah olsun

Mihrimah41 😂 ay bide görememişler bida cagirmislar birisini yazmış yukarda beni bidaha da çagiramzlar kıl payı olduğu için heralde valla bi eşimi darliyorum bi seni şuan sorularımla ama idare et artık ahah😂😂