Aslitos
Geçen hafta cuma yapıldı Detaylımız. sadece bebeğin ölçümleri yapıldı.
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
HappyMom neden devlet hastanelerinde yaptırmıyor kimse o kadar para veriyor çok merak ediyorum devlette yaptırdım hiç ücret ödemedim çokta memnun kaldım doktor tek tek her şey söyledi güzel ilgilendi ❤️
Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Numune Kampüsü Bence Trabzon’da olanlar yaptırabilir devlette özellere boşuna o kadar para vermesinler.
ikizzannesi amiin inşallah çok sağolun
Detaylo ultrasona da sadece sizi mi aldılar acaba eşleri alıyorlar mı?
Nazecemnaz evet bnde detaylı ulturasonuma eyüp ekiciye gittim 500 lira her ayrıntıya bakıp söylüyor herşeyi çok iyi bi doktor tavsiye ederim
HappyMom İstanbul Kartal Avicenna Umut Hastanesi hamileliğimin başından beri aynı hastanedeyim. 360 TL carsamba günü gideceğim memnuniyetimi o zaman dile getiririm ♥️
Nursenasya bayanmıydıı
HappyMom istanbul bağcılar çevresinde bildiğiniz bayan doktor var mı detaylı içinn
gzmogz Cengiz bey
Ben Ümraniye de zehra Koçer klinik te yaptırdım erbil beye o kdr memnun kaldım ki tek tek herseyi anlatti ve çok kibardi Allah razı olsun 😊🌸prensesim e çok iyi baktı saolsun
kayseride yaptıran var mı aceba?
Betulkalkan suan pandemiden dolayii hic kimseyi almiolar
Normal dr kontrolunde bile kimseyi almiolar yaniinda
2subat bende bekliyorum 😂
Ozgebyr doktor tavsiyeniz var mı acaba bizde yaptırıcaz heryer de 450 500
2subat sizin doktorunuz kim acaba ben emel hanıma gidiyorum 2 li tarama için ne kadar alıyorlar acaba
SedaMurcak tıp hastanesi derken tıp merkezimi acaba ?
İzmir Özel Çınarlı doğum Hastanesi’nde Haziran ayında 375 TL ödeyerek 40 dk ya yakın ayrıntılı ultrason a girdim.doktordan memnun kaldım baya.cok güzel anlattı.fotograf filan da verdi 5.6tane.rapor yazdı.esim le girdik, film izler gibi oglumuzu izledik .cinsiyetini de ilk o zaman öğrendik.bizim için baya güzel bi 40 dk idi