D
Dr0607

• 31 Ağu 2020 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • Esraa54 anladım canım dediğim gibi bebişin kalp atışlarında düşüş olduğu için sezeryana alındım 😊

• SERNUR amin inşallah rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin 🥰

• Esraa54 özelde yaptım canım pandemiden dolayı devleti tercih etmedim İzmir’de oturuyom ve doğum yaptığım hastanede şuan benimle birlikte sadece 2 hasta var odalar tek kişilik ve rahat imkan varsa en iyisi özel yani 😊

• Isilhanim87 müdahale etmiyim diye bağladılar heralde canım bende başıma gelmeden önce bilmiyordum 🥰

• Kızlar hepinize iyi geceler bugün pamuk oğluma kavuştum rabbim herkese ama herkese tattırsın bu duyguyu inşallah 🙏 sabah 8 buçukta yatışım yapıldı suni sancı verildi ama nstde de sancı çıkmıyordu öğlen 2 buçuk 3 gibi birazcık arttı sancılarım açıklık muaynesi yaptılar son 1 aydır aşşağıda olan çocuk yukarı çıktı inmiyor çok yukarda nstde de birazcık kalp atışları dalgalı çıkınca doktorum beklemeyelim sezeryana alalım seni bebeği tehlikeye atmayalım dedi sezeryana alındım ağlaya ağlaya gittim 😂😂 çok korktum kendimi normal doğuma zor hazırladım derken bu seferde sezeryan çıkmıştı gittim belden iğne yapıldı belden aşşağı bir sıcaklık aktı gitti ellerimi ayaklarımı bağladılar başladılar 10 dakka bile sürmedi pamuk oğlumu gördüm sesini duydum o kadar güzeldi ki rabbim benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın o ara bana sakinleştirici iğne yaptılar doktorum ve ekibiyle resim çekilmişiz hiç hatırlamıyorum 😂😂😂 sonra odamıza çıktık biraz ağrılar sızlamalar oluyor ama pamuğumun kokusuna değer mışıl mışıl uyuyor şimdi yanımda 🥰 rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sağ salim evlatlarınızı kucaklarınıza alın inşallah 🙏❤️

• Hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏 sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım evlerimize dönelim 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerede kolay doğumlar nasip etsin 😍

• Kızlar herkese iyi akşamlar yarın 40 haftalık olucaz ne suyum nede nişanım gelmedi doğumum başlamadı doktorum yarın suni sancıyla doğumu başlatalım dedi sabah 8 buçukta yatışım yapılcak lütfen bana çok dua edin korkuyorum endişeliyim nasıl olucak nasıl bitecek bilmiyorum ilk doğumum olucak rabbime sığınıyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah sizlerde lütfen bana dua edin 😞🙏

• ___ aynen öyle canım haklarımızda hayırlısı olsun inşallah ☺️🙏

• ___ bunu beğendi.
          • ___ inan bende çekiniyorum kara kara düşünüyorum ama yapıcak bişey yok rabbime sığınıcam bi şekilde doğucak bu çocuk öyle yada böyle Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏

• Ben trendyoldan daha uygun bir fiyata aldım daha kullanmadım ama kullanışı çok basit katlaması falan kolay yani ben tavsiye ederim 600e almıştım

• ___ bana doktorum direk perşembeye kadar gelmezse perşembe sabah 8 buçukta gel suniyle başlatalım dedi doğuma gidicem yani hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin rabbim bir avazda kolay doğumlar evlatlarımızla sağ Salim eve dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏🥰

• ___ bunu yanıtladı.
              • ___ bende seninle aynı durumdayım canım perşembe gününe kadar gelmezse suni sancıyla başlatıcaklar doğumu

• ___ bunu yanıtladı.
                • sntn emin ol imkanı olsa eşin tabiki senin yanında olur böyle şeyleri düşünüp hem kendini hem bebeğini huzursuz etme canım bende hastaneye tek gelir giderim yeri geldi mi eşim olmadığı için başka yerlerede tek gittiğim olur imkanı olsa eşim zaten yanımda olur eşinin de imkanı olsa kesinlikle yanında olurdu kendinide bebeğinizde huzursuz etme böyle şeylere takılarak 😊

• Tugcu01 rabbime sığınıncam artık bu çocuk öylede böylede doğucak rabbim kolaylık versin inşallah bana ve benim gibi doğuma gircek olanlara 🙏

• İzmir Deprem tartışmasında

Miumiu Amin inşallah canım içini ferah tut kendini korkutma sakin kalmaya çalış ben ekimdeki depremde sakin kalmasaydm belki korkudan bebeğimi bile kaybedebilirdim 6. Katta oturuyorum ve evde tektim kendimi sakinleştirdim ve dua ettim lütfen sizde sakin kalmaya çalışın kendiniz ve bebeğiniz için dua edin hamilelerin duası kabul olur rabbim bizi böyle felaketlerden korusun inşallah 🙏

• İzmir Deprem tartışmasında

Miumiu Allah korusun ekimde olan depremi zor attık üstümüzden derken şimdi tekrar oluyor düzeldik derken 😢😢 rabbim korusun inşallah 11:35 te tekrar 5.1 büyüklüğünde deprem oldu çok dua edin kızlar Allah korusun