SedaMurcak Damla_Kupcuk evet ben Kadındoğum doktoru Nevriye hanıma gidiyorum yani çok pozitif bir bayan hiç darlamadı beni. Ama doğuma girmiyormuş. Sonrasında da umut hastanesini düşünüyorum en uygunu orasıymış diye duydum. Bakalım araştırıcam iyice
Ebraresma 2 li tarama testi mi yorumlayabilir misiniz Free beta hcg 48,46 Düzeltilmiş Mom 1,13 Papp-a 1,9 Düzeltilmiş Mom 0.69 Yaş riski 1:983 İkili test 1:4807 Kombine risk 1:6517 Trisomy 13/18 risk 1:10000 Yaş 22
Sulemsi0691 HappyMom Ankara - Radyoloji Uzmanı Aydan Biri - Koru Hastanesi ile bağlantılı olduğu için oraya gittim doktoruma özel indirim vardı - 500 TL
Aysegul_trn1402 Seymacem yok CD vermiyormis teknik arızadan dolayı 280 TL peşin fiyatı ama acayip memnun kaldım
Esmaaaa_15 2subat iyi şimdilik çok şükür daha yeni benim 2 kez gittim 105 lira veriyorum ücret sizn nasıl
Ozgebyr Sedaasell bize çeken radyoloji doktoruydu perinatoloji değildi o yüzden gittim kim varsa o çekti daha detaylı bilgili birisi istiyorsanız perinatolog çeksin
Esmaaaa_15 2subat doğum fiyatlarını sordunuz mu ben sormuştum ama değişir ocakta sevgide mi düşünüyırsunuz doğumu
Maya-Arya Gizemcelikdere Merhaba ben de Artvinliyim ama orada yaşamıyorum evlendikten sonra.Yakın arkadaşım Trabzon’da yaptırdı detaylı ultrasonu geçen yıl çok memnun kaldı ona sorabilirsin isterseniz.
2subat Esmaaaa_15 Sormadım ama yine burda okumuştum 3.600 yazmıştı birisi evet nasipse orda düşünüyorum ocak ayında doğumum çünkü ben 3 bebek kaybettim ve nurettin beyden çok memnunum o yüzden doğumumuda orda yapicam
FatmaNur92 HappyMom ben girmedim teste tabi tutmak istemdim. Belkii kimisine farklı bakıs acısı gelsede ben hersey Allahtan ve her sekılde kabulüz diye merakta etmedim.
minnie123 FatmaNur92 bende başta girmek istemiyordum ama şimdi randevu aldım gidicem sağlığı söz konusu tabi Allah bilir herşeyi ama yine de kafamız rahat olsun bebiklerimizi inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Esmaaaa_15 2subat Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben sırdum 3250 şimdilik dediler yani değişecek bide her doktorun farklı fiyatu alaaddin bey de sevgide yaptırıyor 4500 felanmış sevcan hanımda o civarlar sanırım
Beyzahturgut merhabalar, özel Koç üniversitesi hastanesinde perinatalog Ebru Çetin’e bu Pazartesi için randevu oluşturduk, fiyat için 660 lira dediler. Giden bir bilgisi olan varmıdır acaba ?🤔🤩