• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

selimayaz Canım ben geçen sene Ali hocaya yaptırmıştımçok memnundum 150 TL vermiştik bu sene 290 mı olmuş

HappyMom İstanbul kartal
Özel Vera hastanesi 350 TL yarın yaptiricaz 💕🤲🏻🙈

Tubiiko olmaz inşallah. Doktor ile görüş canım o seni mutlaka yönlendirir

Eskişehir Osman Gazi üniversitesi prof dr turgay Şenere giden var mı arkadaşlar?

Tuba59 ama kendisi perinatoloji doktoru değilmiş aramıştım çekiyomuş ama eğer bebekte bişey görürse kendisi de perinatoloji doktoruna yönlendiriyomuş boşuna gelme demişti direk kadın 😂

merve0128 başarı hastanesinden memnun musunuz ? Hangi dr gidiyorsunuz orda acaba memnun olduğunuz bi dr varsa bende gitmek istiyorum evime çok yakın

Aysegulozenc benim doktorum da 3 sene öncesine kadar beylikdüzü kolandaydı. Şimdi yine beylikdüzünde özel kliniği var Nihan Tosun. Arzu hanım yeğenimin doğumunu yapmıştı şuan 9 yaşında demek 😊

Tekirdag corluda ozel vega hastanesinde 9 ekime randevu aldim detayli icin. Perinatalg docnt dr . Mehmet soy ismini duyamamistm bilen giden varsa yorum yapabilirmi ?

Hzl Hayat Hastanesinde Doktorum Hilal Hanım ama ultrasona Fatma Hanım bakıyor ☺️