• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

emine5296 rica ederim sağlıklı güzel haberler alırsınız inşallah 🤗

Tubask merhaba. Memnun kaldınız mı? Bir de video ve fotoğraf veriliyor mu?

Beyzahturgut Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı geçte olsa yanıtlamak istedim benim doktorum Esenler Medipolde onun tavsiyesiyle Megaya gittiğim için 150 lira indirim yapılacağını söyledi asıl fiyatı 780 indirimli hali 620 oldu yani

Enfal merhaba acaba bu doktora detayli icon gittiniz mi gittiyseniz nasil bir doktor tavsiye edermisiniz

Unicornn merhaba acaba bu doktora detayli icon gittiniz mi gittiyseniz nasil bir doktor tavsiye edermisiniz

CitLemBik Hayır daha gitmedim 17 ekim e randevu aldım inşallah memnun kalırsam yazarım. Fiyatı çok uygun 280 lira nakitte o yüzden gideceğim

HappyMom İstanbul Kolan hastanesinde yaptıran ve giden var mı acaba ?

Selin2 Canım perinatolojiye randevu almaya çalışıyorum üniversite hastanesine ama alamadım sen hangi numarayı aradın nasıl aldın yazarmısın

Htcklygt 1 buçuk ay önce gittim fiyatı aynımıdır bilmiyorum ( internete Ümraniye Zehra Koçer klinik yazıp Oradan numarasını alıp detaylı sorabilirsiniz ) 😊

2subat tabiki,0266 612 10 10 arayıp 1 i tuşlayın randevu almak için

MervEnsar allah allaaah benim doktorum orada olduğu halde o fiyatı verdiler ilginç gerçekten 😅 bende değiştirdim doktorumuda hastaneyide zaten çok kalablık ve 5 ay içerisinde 3 kez zam yaptılar fiyatlara ..ben doğurana kadar da bi okadar yapcaklarını düşünürsek, orası hastane değil ticarethane olmaya aday bi kurum olma çabasında demektir bu🤦🏼‍♀️

Beyzahturgut Evet evet ben 1 kere gittim ve devlet hastanesi daha sakindir diye düşündüm heryer tıklım tıklım inanılmaz kalabalık.Zam konusunda da Esenlerde bu ay ilk kez yapıldı ve fiyatların sene sonuna kadar sabit kalacağı söylendi.Şuana kadar gerek hastane olsun gerek doktorum olsun olumsuz bir durumla karşılaşmadım çok şükür.Umarım sizinde herşey gönlünüzce olur 🍃