Esmaaaa_15 Rica ederim😌🤍
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Kesosmom bagcilar devlet hastanesinin biraz ilerisinde canim
emine5296 rica ederim sağlıklı güzel haberler alırsınız inşallah 🤗
Tubask merhaba. Memnun kaldınız mı? Bir de video ve fotoğraf veriliyor mu?
Beyzahturgut Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı geçte olsa yanıtlamak istedim benim doktorum Esenler Medipolde onun tavsiyesiyle Megaya gittiğim için 150 lira indirim yapılacağını söyledi asıl fiyatı 780 indirimli hali 620 oldu yani
Enfal merhaba acaba bu doktora detayli icon gittiniz mi gittiyseniz nasil bir doktor tavsiye edermisiniz
Unicornn merhaba acaba bu doktora detayli icon gittiniz mi gittiyseniz nasil bir doktor tavsiye edermisiniz
Rabiakyz canım merhaba 😊 bakan kişi perinatalog muydu memnun kaldın mı
Sedoslacivan 280 TL ye ekstra muayene ücreti alıyor lar mı
- Düzenlendi
MervEnsar allah allaaah benim doktorum orada olduğu halde o fiyatı verdiler ilginç gerçekten 😅 bende değiştirdim doktorumuda hastaneyide zaten çok kalablık ve 5 ay içerisinde 3 kez zam yaptılar fiyatlara ..ben doğurana kadar da bi okadar yapcaklarını düşünürsek, orası hastane değil ticarethane olmaya aday bi kurum olma çabasında demektir bu🤦🏼♀️
Tubask hangi hastane?
Beyzahturgut Evet evet ben 1 kere gittim ve devlet hastanesi daha sakindir diye düşündüm heryer tıklım tıklım inanılmaz kalabalık.Zam konusunda da Esenlerde bu ay ilk kez yapıldı ve fiyatların sene sonuna kadar sabit kalacağı söylendi.Şuana kadar gerek hastane olsun gerek doktorum olsun olumsuz bir durumla karşılaşmadım çok şükür.Umarım sizinde herşey gönlünüzce olur 🍃