OrkideAksan Nazlicann1993 benim sağlıklı oğluma down sendromlu teşhisi koydu giden başka bir arkadaşıma da aynı şeyi söyleyip DNA analiz testine yönlendirdi.
esengl_ Eceilkarr ben dün aradım orayı bilgi almak için net fiyat söylemediler ortalama 500 dediler canım
Eceilkarr esengl_ hımmm benimde 1 ekim de detaylı ultrasonum var da merak ettim😑çok uçuk fiyatlar yaa
Yagmuryagmur Tuba59 kendi hastası olduğu için gerek görmedi bakmış bişey görmemiş kendisi eğer baktığında bi sorun görse zaten perinatolojiye yönlendiriyor kendisini anlattığı doktor hanımın çünkü giden akrabamızda var kendisine
aser_cgnfrkn Snm2020 bende haftaya gideceğim nasıl bir doktor kendisi acaba kaç dk inceledi renkli görüntüler verdi mi🤭biliyorum çok soru sordum ama hiç giden birine denk gelemedim
Snm2020 aser_cgnfrkn ahh sitenin acemisiyim mesajı görmedim… ki siz zaten gitmişşsnz dir . 45 dakıkayı gecti raporlar vs 1 saat ,renkli görüntüsü 3 adet cıktısı 1 adet cd verdı 🥰 sevgiler
Oznuurr Gizem59 ben geçen hafta kontrole gitmiştim randevu bulamazsın detaylı için demişti çok yoğunmus canım
Gizem59 Senemsiii sordum cnm doç Halil aslan geliyor 500 TL haftaya cuma gidicem merak edersen yazarım benimde haftaya 23 olcak
Senemsiii Gizem59 olur canım memnun olurum yazarsan memnun kalırsan vs kaç dakika sürüyor ilgisi alakası öğrenmek isterım.
yagmurksr glsm-tzcn hangi doktor acaba semir beye mı gittiniz? Ben de başından beri karataşa gidiyorum ama henüz detaylıya girme imkanim olmadı
glsm-tzcn yagmurksr semir bey e gittim tek perinatoloji uzmanı var zaten ama çokta güzel ilgileniyor bakıyor bilgilendiriyot