• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Izmirde alsancak ozel hastaneye gittik renkli cekim istedik 300 tl odedik cokta memnun kaldik kontrollerede özel ege yasam hastanesine gidiyoruz muane ucreti 75tl dr.cok memnunum.

glsm-tzcn teşekkür ederim bende gidicem perşembe behram diye birini söyledi doktorum ama aklım kaldı anlaşmalı diye ona gönderdi bence

Esila1Rabia2 bende gittim sistemi bile açmamışlar rezalet bir durum zaten alsanız dahi en az 2 ay sonraya alırsınız ..

Mrscelebi Referans Hastanesine gidiyorum doktorum Ercan Ciğerli yarın kontrolüm var bakalım büyük ihtimalle kendi yönlendirecek

Zeyno28 vefatı hiç tavsiye etmiyorum canım gitmemelisin bence bir ablamiz oraya gidiyordu dilber hanıma tüm tahlillerinin temiz olduğu söylendi ama doğum yaptığında çocuğun kalbi delik ve böbrekleri de sıkıntı olduğu çıktı

cgelmas Benim doktorum kendisine yönlendirdi işinde çok bilgili tek tek anlatıyor ve 15 dk da bakıyor diğer perinatoloji uzmanları yarım saat 40 dk bakıyormuş ama bizimki çabuk bitti memnun da kalmıştık. Fiyat bilgisi olarak 1 ay önce gittim şuan ki fiyat için bilgim yok ama arayıp öğrenebilirsiniz 🙋🏼‍♀️

Songul09 kontrolüm yarın bakalım doktorum mutlaka yönlendirecektir bir doktora

Hzl sonomarda yaptırdım Zafer beye. Kendi doktorumun tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım fiyat da 300 TL

hllglck evet özel muayeneye gırıyor cd degıl fakat bebegın herseyını 4 boyutlu renklı ultrason resmi verıyolar

Tubasahra ben 18 haftanın içinde aradım 21+5e randevu aldım yani arayıp şu tarihe randevu istiyorum demen lazım ben ilk sadece randevu istiyorum dedim tamam size SMS atıcaz dedi uygun olmadığım bi tarihe verdi tekrar arayıp tarih belirterek randevu istedim şimdiden de alabilirsin yada 19 haftalık olunca falan da alabilirsin

Nazlikcr geçmiş mi dedi? Saçmalamış bence 24e kadar yapılıyor şuanda yapılabilir hatta bebeğinin yüzünü falan daha net görürsün

Heyy Diyarbakırdaki arkadaşlar neredesiniz? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 😊