Snglsude cokkkk zor allah yardimcin olsun yasin kac kilo varmi ailenizde varmi seker

Kızlar ölçümlerinizi buraya yazin en azindan birbirimize moral oliruz cok iyu geldiniz hepiniz allah razı olsun 💙

yasen1 evet canm ailede irsi maalesf oda bana denk geldi ailen en kucugu olarak 34 yasindaym 56 kiloyla hamile kaldm suan 53 um diyetisyenn verdi olculern altinda yiyorm yemk icn yiyorm od cocuk icn bana kalsa hic yemkle Alakam yok

Snglsude yaaa bizimde sulalede irsi malesef umarim kalıcı olmaz ne diyim
        Bende 26 yasindayim 57 ile hamile kaldim diyetisyene gittigimde 67 kiloydum ama hersey yedim dikkat etmedim hic simdi 65 e dustum zayifliyorum iyice

yasen1 buarada olcum cihazlari hastanenn sonuclariyla ayni degil aklinizda olsun kizlar 10-15 fazla gosteriyor ben kan verdim verdigim andada cihazmla olcum arada 15 fark vardi fazla buda morel olsn size☺️

Snglsude inşallah benimde öyledir bende haftaya salı gideceğim endokrine. Aç karna gidip açlık bakılsn dicem normalde doktor benm evde ölçütüğümü yorumluyordu ama umarm hata vardır benmknde o yzden yksek cıkıyordur

yasen1 dikkat et canm stres yapma senn diyetisyen sana bol veriyormus benmki ole degil mesela sebze yemegi 8kasik yaninda salata yogurt butun yemeklern yaninda belki ilerleyen donemde degisir bilmiyorm tabi

Mcz-01 cihazinizi yaniniza alin kan verdikdn hemen sonra sizde olcun sonuclar ciktiginda karsilastirin ben endokrin doktoruna haftalik gonderiyorm dikkat edilirse duzeliyor Ama ipin ucu Kacarsa maalesf sknti

Snglsude ya benim acligim hastane ile genelde ayni ama sizin makinenizn markasi ne

Snglsude aynen bende öyle yapcam inşallah götürcem yanmda kan verdkten snra hemen kendm ölcücem snra cıkam değerleri karsılastrcam bakalm hayırlısı

Snglsude 8 kaşık sebze yemegi yok 4 yemek kasigi sebze 1 kase çorba 2 3 tane kofte salata yogurt bazen kofte yemiom herzaman herzaman

Kendı kadın doğum doktorum contour plus onermişti onu aldm ben

yasen1 ohhh miss afiyet olsun 😁benmki biktirdi zaten

Mcz-01 aynen en azindan aradaki farki bilip ona gore duzenlersnz