Mommtobee sut içemiyorum ki bende sabah aksam yoğurt ama yoğurtdun içine atarimm
Olur zahmet olmazsa 😊

Mcz-01 bende cok yürürdum.esimle beraber dunden beride havalar biraz serin gidince kaldi ama daja demin ciktik gene bi yürüdük

yasen1 maalesf esimden dolayi bende hep gec yiyorm aksamlari ara ogununu yersen aksam sknti olmaz bence uyumadan 2saat once ara ogunu halletmis olmalisn sadece buarada diyetisyene gittigm icn bukadr bilgi veriyorm kafamdan solemiyorm akil vermek gbi olmasn yani ☺️

yasen1 böyle durumda çıkınca hemen bol su ve bir soda ayrıca yürüyüş çok çabuk düzenliyor. Karanfilli tarçın çayı da iyi oluyor. Doktorumun önerisi bunlar ben de 3 aydır şekerle mücadele ettiğim için

Mommtobee bana gece ara öğünü demdi akşam yemekten snra sadece bir ara öğünüm onuda 9-9:30 gbi yapıyorum sonra baska birşey yiyemiyorum korkumdan😔 hatta ondn snra baska diyetsyrnr gittim oda demedi hic öyle birşey

Snglsude kefirden tiksindim 😂 hamileligim.baslarinda asiri derecede icmistim faydalı die.sut içemiyorum nen yogurtt yiyorum surekli ara.ogunlerimde bu arada siz nekdrlik.hamilesiniz

yasen1 iyi yapmıssınz düşer inşallah yaa normale dönsün🙏🏻

Snglsude 8 50 gece yemek yedik bgun 9 da ara ogunumu yio.olamm lazimdi sekerde çıkınca ara ogunu yemedim ara öğünde 1 meyve yogurt galeta vardi daha demin 2 kasik.yogurt yedim sabaha bakalim kac çıkıcak

Tuanazra yuruysden geldim simdi artik ölçmem yarin olcerim.duruma gore yazarim buraya 🤲🏻 umarim dusmustur bidaha cikmaZ

yasen1 maalesf ilk haftalarda cikti bende acligim yuksek cikti 3gun sonra tekrar gittm yine ole sonra endokrin bolumune gonderdi doktorum ordada toklugum yuksek cikti sonra 1hafta takip ettk diyetisyene git dedi 4haftadir diyet yapiyorm ve hic istAhim yok yiyemiyorm 3kl vermism 😏ve simdiden cok skldm Allah hepimizn yardimcisi olsun

Snglsude cokkkk zor allah yardimcin olsun yasin kac kilo varmi ailenizde varmi seker

Kızlar ölçümlerinizi buraya yazin en azindan birbirimize moral oliruz cok iyu geldiniz hepiniz allah razı olsun 💙

yasen1 evet canm ailede irsi maalesf oda bana denk geldi ailen en kucugu olarak 34 yasindaym 56 kiloyla hamile kaldm suan 53 um diyetisyenn verdi olculern altinda yiyorm yemk icn yiyorm od cocuk icn bana kalsa hic yemkle Alakam yok

Snglsude yaaa bizimde sulalede irsi malesef umarim kalıcı olmaz ne diyim
                        Bende 26 yasindayim 57 ile hamile kaldim diyetisyene gittigimde 67 kiloydum ama hersey yedim dikkat etmedim hic simdi 65 e dustum zayifliyorum iyice

yasen1 buarada olcum cihazlari hastanenn sonuclariyla ayni degil aklinizda olsun kizlar 10-15 fazla gosteriyor ben kan verdim verdigim andada cihazmla olcum arada 15 fark vardi fazla buda morel olsn size☺️

Snglsude inşallah benimde öyledir bende haftaya salı gideceğim endokrine. Aç karna gidip açlık bakılsn dicem normalde doktor benm evde ölçütüğümü yorumluyordu ama umarm hata vardır benmknde o yzden yksek cıkıyordur