Şeker seker şeker 🙄
yasen1 biraz stres yapmışsın anladığım kadarı ile. Bu şeker stresten de yükselebiliyormuş. Takma o kadar hiç rahat ol. İlk zamanlarda çok taktım baktım daha kötü oldu şimdi daha rahatım. Dediğim gibi ara öğünlerine dikkat et yemeye çalış mutlaka. Laktozsuz süt iç. Tarçın bayağı etkili. İstersen benim listemi örnek olarak atabilirim
Mcz-01 gece olan ara öğünü yapıyor musunuz? O sabahki açlık ve tokluğu etkiliyor benim diyetisyen mutlaka ye demişti gece 10da benimki 4 yk yoğurt bir salatalık 2 ceviz ya da 1 bardak tarçınlı laktozsuz süt 2 ceviz şeklinde. Öyle denerseniz belki düşer
yasen1 recel mi😂dun bende kacamak yapmisdm sekerli yedigin kacamaklarn hepsinn yaninda tarcinli sut ic mutlaka dengeliyor o bide 1dilim ekmegini mutlaka ye vucudun onada ihtiyaci varmis bende yememeye calistm dr korkm ye dedi bide meyve ve tarcinli sutu ogle ara ogunde ye aksam kefir ic mutlak oda dengeliyor benmki baya dengelendi
yasen1 maalesf ilk haftalarda cikti bende acligim yuksek cikti 3gun sonra tekrar gittm yine ole sonra endokrin bolumune gonderdi doktorum ordada toklugum yuksek cikti sonra 1hafta takip ettk diyetisyene git dedi 4haftadir diyet yapiyorm ve hic istAhim yok yiyemiyorm 3kl vermism 😏ve simdiden cok skldm Allah hepimizn yardimcisi olsun
Kızlar ölçümlerinizi buraya yazin en azindan birbirimize moral oliruz cok iyu geldiniz hepiniz allah razı olsun 💙