yasen1 oyy oyy al bendende o kadar tek duam artk doğum sıkıntısız geçsin ve doğumdan sonra şeker kalmasn🙏🏻🙏🏻🙏🏻

yasen1 biraz stres yapmışsın anladığım kadarı ile. Bu şeker stresten de yükselebiliyormuş. Takma o kadar hiç rahat ol. İlk zamanlarda çok taktım baktım daha kötü oldu şimdi daha rahatım. Dediğim gibi ara öğünlerine dikkat et yemeye çalış mutlaka. Laktozsuz süt iç. Tarçın bayağı etkili. İstersen benim listemi örnek olarak atabilirim

yasen1 ben ama kahvalti yaptım yada öğlen aksam yemek yedm hemen ardından evın ıcınde 15 er dakika yürüyorum o yzden belkide tokluklarm iyi geliyor belkş yürüyüs yapmasam artacak oda blmiyorum artk ama yürüyüs dengeliyr gerçekten

Mcz-01 gece olan ara öğünü yapıyor musunuz? O sabahki açlık ve tokluğu etkiliyor benim diyetisyen mutlaka ye demişti gece 10da benimki 4 yk yoğurt bir salatalık 2 ceviz ya da 1 bardak tarçınlı laktozsuz süt 2 ceviz şeklinde. Öyle denerseniz belki düşer

Mcz-01 amin canim yklemede 2 saatin yksek olmasi sekerin daha onceden var olmasimi neymiş hehrlde biyerde okuduydum nedkr doğru blmem 2 saatim düşüktü ama bellide olmaZz tum hamilelerden gitsin şeker doya doya yiyelim

yasen1 recel mi😂dun bende kacamak yapmisdm sekerli yedigin kacamaklarn hepsinn yaninda tarcinli sut ic mutlaka dengeliyor o bide 1dilim ekmegini mutlaka ye vucudun onada ihtiyaci varmis bende yememeye calistm dr korkm ye dedi bide meyve ve tarcinli sutu ogle ara ogunde ye aksam kefir ic mutlak oda dengeliyor benmki baya dengelendi

Mommtobee sut içemiyorum ki bende sabah aksam yoğurt ama yoğurtdun içine atarimm
            Olur zahmet olmazsa 😊

Mcz-01 bende cok yürürdum.esimle beraber dunden beride havalar biraz serin gidince kaldi ama daja demin ciktik gene bi yürüdük

yasen1 maalesf esimden dolayi bende hep gec yiyorm aksamlari ara ogununu yersen aksam sknti olmaz bence uyumadan 2saat once ara ogunu halletmis olmalisn sadece buarada diyetisyene gittigm icn bukadr bilgi veriyorm kafamdan solemiyorm akil vermek gbi olmasn yani ☺️

yasen1 böyle durumda çıkınca hemen bol su ve bir soda ayrıca yürüyüş çok çabuk düzenliyor. Karanfilli tarçın çayı da iyi oluyor. Doktorumun önerisi bunlar ben de 3 aydır şekerle mücadele ettiğim için

Mommtobee bana gece ara öğünü demdi akşam yemekten snra sadece bir ara öğünüm onuda 9-9:30 gbi yapıyorum sonra baska birşey yiyemiyorum korkumdan😔 hatta ondn snra baska diyetsyrnr gittim oda demedi hic öyle birşey

Snglsude kefirden tiksindim 😂 hamileligim.baslarinda asiri derecede icmistim faydalı die.sut içemiyorum nen yogurtt yiyorum surekli ara.ogunlerimde bu arada siz nekdrlik.hamilesiniz

yasen1 iyi yapmıssınz düşer inşallah yaa normale dönsün🙏🏻

Snglsude 8 50 gece yemek yedik bgun 9 da ara ogunumu yio.olamm lazimdi sekerde çıkınca ara ogunu yemedim ara öğünde 1 meyve yogurt galeta vardi daha demin 2 kasik.yogurt yedim sabaha bakalim kac çıkıcak

Tuanazra yuruysden geldim simdi artik ölçmem yarin olcerim.duruma gore yazarim buraya 🤲🏻 umarim dusmustur bidaha cikmaZ

yasen1 maalesf ilk haftalarda cikti bende acligim yuksek cikti 3gun sonra tekrar gittm yine ole sonra endokrin bolumune gonderdi doktorum ordada toklugum yuksek cikti sonra 1hafta takip ettk diyetisyene git dedi 4haftadir diyet yapiyorm ve hic istAhim yok yiyemiyorm 3kl vermism 😏ve simdiden cok skldm Allah hepimizn yardimcisi olsun

Snglsude cokkkk zor allah yardimcin olsun yasin kac kilo varmi ailenizde varmi seker

Kızlar ölçümlerinizi buraya yazin en azindan birbirimize moral oliruz cok iyu geldiniz hepiniz allah razı olsun 💙