yasen1 evet bende dogum sonrasinda kalmasindan korkuyorm benm diyetimin 4cu haftasi cok skldm ayni seyleti donup donup yemekdn az az yapip tatsz tuzsz olmasndn istah diye bisey hic yok zaten ne olack bilmiyorm 11 haftaligm suan hayirlisiyla rabbim sifa versn butun derdimiz bu olsn yapack biseyimiz yok saglikla gelsinlerde bebislerimiz yeter

hulya1406 cok guzel uyuyodum diyetime bgun cok gec yedim dışarıda da yiyemesdim malum koronadan dolayi dun cok guzeldi toklugum saaati saatine yemiştim bgun gec yedigim icin umarim busekilde çıkmıştır yarin insalllah duzene girer 🤲🏻

Mcz-01 canim bende yeniyim bu konularda ama aksam kacta birakiyosun yemegi bide tokluğun nasil

yasen1 ve ara ogununu ihmal etme aksam ara ogunu bana kefir verdi her aksam yemk sonrasi iciyorm yoksa sabah aclik suren uzun olursa oda yuksek cikar

yasen1 bugün bitti artık düşünmeyin yarın inşallah tekrardan başlarsınız.

Mommtobee bisi yedim sabah canim isdedi firladi psikolojim artik bisi yeme içme dio resmen bana sizin yine az bizim daha var yolumuz uzun

yasen1 akşam yemek genelde 6 6:30 arası ara öğünümde 9-9 bucuk arası yapıyorum snra bısy yemıyorum ıcmıyrum su harç tabi ama neden yükseliyor anlamıyrum😔

Snglsude 11 haftalik derken nasil hamile kaldiginizdan beri sekermi varmis ti sizde yuklmede çıkmadı mi

yasen1 tokluklar şükür iyi tek sorun suan icin tabi sabah açlıklarm bir haftadır 100 altına düşmüyor 😓

Snglsude 9 da birakiyorum ben normalde yemegi ara ogunumu yani bgun biraz karisti benim duzen aimdi yoğurt yiyorum ama az meyve falan yok bastirsin sabaha kdr die

yasen1 ben ilk lokmadan sonra 1saat sonra olcuyorm benm dr ole demisdi herkesde degisiyormu acaba 🤔

Mcz-01 bende aynı blmiyorum valla neden yklesiliyor ne yapcaz artik blmiyorum 🙄

Snglsude aynen bende oyle kahvaltida recel yedim 160 a cikti 2 saate baktim 112 inmişti recelden cikti bianda

yasen1 oyy oyy al bendende o kadar tek duam artk doğum sıkıntısız geçsin ve doğumdan sonra şeker kalmasn🙏🏻🙏🏻🙏🏻

yasen1 biraz stres yapmışsın anladığım kadarı ile. Bu şeker stresten de yükselebiliyormuş. Takma o kadar hiç rahat ol. İlk zamanlarda çok taktım baktım daha kötü oldu şimdi daha rahatım. Dediğim gibi ara öğünlerine dikkat et yemeye çalış mutlaka. Laktozsuz süt iç. Tarçın bayağı etkili. İstersen benim listemi örnek olarak atabilirim

yasen1 ben ama kahvalti yaptım yada öğlen aksam yemek yedm hemen ardından evın ıcınde 15 er dakika yürüyorum o yzden belkide tokluklarm iyi geliyor belkş yürüyüs yapmasam artacak oda blmiyorum artk ama yürüyüs dengeliyr gerçekten

Mcz-01 gece olan ara öğünü yapıyor musunuz? O sabahki açlık ve tokluğu etkiliyor benim diyetisyen mutlaka ye demişti gece 10da benimki 4 yk yoğurt bir salatalık 2 ceviz ya da 1 bardak tarçınlı laktozsuz süt 2 ceviz şeklinde. Öyle denerseniz belki düşer

Mcz-01 amin canim yklemede 2 saatin yksek olmasi sekerin daha onceden var olmasimi neymiş hehrlde biyerde okuduydum nedkr doğru blmem 2 saatim düşüktü ama bellide olmaZz tum hamilelerden gitsin şeker doya doya yiyelim

yasen1 recel mi😂dun bende kacamak yapmisdm sekerli yedigin kacamaklarn hepsinn yaninda tarcinli sut ic mutlaka dengeliyor o bide 1dilim ekmegini mutlaka ye vucudun onada ihtiyaci varmis bende yememeye calistm dr korkm ye dedi bide meyve ve tarcinli sutu ogle ara ogunde ye aksam kefir ic mutlak oda dengeliyor benmki baya dengelendi