Ara ogunumu 4 bucukta yedim aksam yemegini 6 bucukta yemem gerekiyordu yiyemedim evde degildik eve gelince yedim 20.50 de yemek yiyordum 1 saat sonra tokluk sskerim 154 oldu acaba uzun sure ac kalıp oldugum icin mi yükseldi mefcimek crbasi taze fasulye salata yogurt yedim 2 dilim tam bugday ekmegi ne yiyim artik şaşırdım moralim bozuluyo 😔
Şeker seker şeker 🙄
yasen1 mercimek çorbasının ıcınde patates varda eğer o yapmıştır yoksa yedıklerın normal şeyler
Snglsude ustune basa basa dedim mercimek corbasi içebilirmiyim die içebilrsin dedi bide sinir oldum 2 saatinize de bakiyomusunuz acaba nabcazzz ya inan korkuyorum bisi yemekden ara ogunum vardi 9 da ee aksam yemeginden kallktim o saatte aimdi ara ogunumu yesemmi yemesemmi diyorum korkuyorum 😥 bide dogumdan sonra.kalirsa nabcaz
KardelenYB yok bilerek koymadim patates 😔
yasen1 patates ve un ile kavrulmuşsa özellikle mercimek corbaınızı sadece mercimek ve soğan kavurarak pişirip yiyin diğer türlü fazla çıkartıyor benimde aynı şekilde
yasen1 O zaman ekmek fazla gelmiş olabilir yada yürüyüş yapman gerekiyor olabilir yedikten sonra su iç bol bol bide yürü 15 dk düşer şekerin
KardelenYB bgun mercimek soğan kavurdum bisi koymadim ki baska içine ne yicem artik korkuyorum bisi icmeye yemege
KardelenYB simdi 2 saati olcucem dusmusmu bakalım
yasen1 yürüyüş dene bakalım birde bide şalgam tüket acısız bir iki yudum bile içsen dengeliyor ben çok faydasını görüyorum şalgam ın He belki insülinliktir şekerin sen düzenli ölçüme devam et 160 geçiyorsa her tokluğun doktoruna mutlaka söyle diyete rağmen böyleyse iğne veriliyor oda zarar vermiyor merak etme bebeklerimiz daha sağlıklı oluyor sen dikkatli beslenirsen yavrunda olmaz şeker inşAllah
156 cikti 2 saat😥
yasen1 canim mümkün olduğunca ekmeği hic yememeye çalış. Benimde listemde her öğünde 1dilim ekmek var ama her yediğimde şekerim sınırın üstünde çıkıyor. Birde uzun süreli acliklardan sonra da şeker yükseliyor. Cantanda bi kavanoza meyve ve yoğurt koy yemek yiyemedigin zamanlarda ara öğün yap uzun süre ac kalma
KardelenYB 😔 sizin kac cikiyor aksam toklugunuz acaba
yasen1 maden suyu varsa limon sıkıp ic ve biraz hareket et düşer Allah’ın izniyle
minikmevaninannesi 4 bucukta ara ogun yedim 6 bucukta yemek yemem gerekiodu ıste yiyemedim 8 bucukta yedim bundan yukselirmi blmiyorum hala dusmemis 2 saatt 2 sayi daha yuksek cikti simdi moral falan kalmıyor
KardelenYB şalgam şekeri düşürüyor mu 🤔
minikmevaninannesi ara.ogunum vardi 9 da yiyemedim onu yemeden yatsam bisi olurmu acaba saati geçti sekerde yuksek korkuyorum bisi yemege
yasen1 evet canim uzun süre ac kalıp birden yemek yiyince de yükseliyor. Yemek yeme firsatin olmazsa gerekirse belirli aralıklarla 2 ara öğün yap ama uzun süre ac kalma.