• Doğum
  • D🤦o🤦Ğ🤦u🤦R🤦a🤦M🤦ı🤦Y🤦o🤦R🤦u🤦MMM

ESHB maşaAlllahh 😁 ne zamana kadar bekletiliyor ne zaman başlatılır acaba Doğum 🙄 bende 39 + 4

• ESHB bunu yanıtladı.
  • ESHB bunu beğendi.

Bebek de sertleşme hareketler de azlık hissediyor musunuz sizde yerleri daraldıkları için 🤷‍♀️

40+1 den merhaba 😂 dün nişanım geldi ama hala sancı yok bekliyorum heyecan ve korku karışımı bi duyguyla

Asl90 hayırlısı bakalım sancınız suyunuz ne zaman gelecek bizi de bilgilendirin ☺️ Ağrılarınız var mı

Minikus58 valla canım bana geçen hafta suni sancı ile başlatalım dediler ben istemedim. Pazartesine kadar kendiliğinden gelmezse mecbur suni sancı ile başlatacağım

Minikus58 ağrımda yok sadece bebek aşağı indi hissediyorum. Yarın kontrol var bakalım belki sancı vardır

Doktor bana günde iki bardak ada çayı verdi ondanmıdır nedir kasılmalarım arttı içince

ESHB o zamana kadar 42 yi bulur ama kendiliğinden gelir inşaAllah sancınız hadi bakalım ☺️

Minikus58 amin canım ,hepimiz sağlıklı ve kolay bi şekilde kuçağımıza alırız inşallah 🤲🏼

Ecem2364_ 38+3 ağrım var sancım var ama devamı yok şu son ay bitmiyor deil mi 🙄 Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım kucağımıza 🥰