Gamzee2106 amin inşallah canım Allah kolaylık versin
D🤦o🤦Ğ🤦u🤦R🤦a🤦M🤦ı🤦Y🤦o🤦R🤦u🤦MMM
Yaseminsefa ya bende aynı durumdayım allah hepimizin yardımcısı olsun bi kurtulalim
39+0. Geçen hafta geldim bi parmak açıklığım vardı,şimdi yine hastanedeyim nstye aldılar önce yok,sancı mancı yok deliricem ağlıycam artık allahını seven beni doğurtsun diye
Busez663 Allah çabucak doğurmayi nasip etsin inşallah rabbim yardımcınız olsun
Ah kızlar bugün de bişey yok hala ne bı sancı ne su ne nişan hiç bı belirti 🤦
Bizim de 39+3. Ama gelen giden yok 😢 3. gebeliğim erken olur dedim ama herhalde en geçi bu doğacak 🤦🏻♀️
gamzebayton 38+5 ten bildiriyorum. ben de fazla yaşamaya başladım hatta sabah 12 13 dk bir karnımda sertleşti üç kez art arda. Sonrasında gene duzensız saatlerde sertleşiyor yerleri daraldı diye sanırım geceleride çatı kemik ağrısı ve vajinaya doğru aşırı batmalar yaşamaya başladım nst de sancı yok tabii. Bir haftadır hurma yiyorum. Dunden beri de Tarçınlı suya başladım bakalım beklıyoruz dört gözle. 😵😅
gamzebayton bnde 38+4 um serglesme ve vajina ağrısı var ama ne açılma var ne kanala inme var 😄
Princessmother bnm doktor hurma açılma yapmaz çok yersen kilo yapar dedi hurma belki rahim ağzını yumuşatır ama çok yeme kilo yapar açılmaya etkisi yok dedi yürüyüş yap en etkili o olur dedi
EceMina bende sizinle
Aynı görüşte yim
Ebruaybars herkes önerince kolay dogum olsun dıye yapayım dedım daha yemem oyleyse dogrudur 😅
Princessmother bana ada çayı verdi doktor ondan sonra başladı ağrılar adet olucak gibi oluyorum belim iki gündür çok ağrıyor. Ve sanki regl olcak gibi gergin ve sinirlym😂 yarın kontrolde bakalım açılma devam etti mi bende çok merak ediyorum çünkü iki gündür regl ağrısı yaşıyorum
gamzebayton ayyy doktor mu iç dedi ada çayını hemen içeyim bnde 😄
Ebruaybars evet bide perina masajı verdi onu yapamadım daha 😭
Ecem2364_ 39 +4 gün bizde de daha bişey yok kızım gelmek istemıyor 🙄