D🤦o🤦Ğ🤦u🤦R🤦a🤦M🤦ı🤦Y🤦o🤦R🤦u🤦MMM
Minikus58 açılma olmuşmu peki hiç
Doktor bana günde iki bardak ada çayı verdi ondanmıdır nedir kasılmalarım arttı içince
39+1 sabah gidiyorum doğuma 😬😬
ESHB o zamana kadar 42 yi bulur ama kendiliğinden gelir inşaAllah sancınız hadi bakalım ☺️
Asl90 inşaAllah canım hayırlısı ☺️
gamzebayton sancım çıkıyor ama açılma yoktu en son 40 da bi daha gidecem 🤷♀️
Ecem2364_ 38+3 ağrım var sancım var ama devamı yok şu son ay bitmiyor deil mi 🙄 Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım kucağımıza 🥰
Asl90 Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin
Anneolcam ammin inşallah canım benim bende artık baydım vallahi
Ecem2364_ 39+4 Bende bekleyenler arkasindayim nr açıklık. Ne sanci ne şu hiçbişe yok😔😇
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah ♥️
Minikus58 aşırı ağrılarım olmuyo ama 2 gündür mide bulantım var çözemedim doktlrumu arayıp sorucam bugün onun dışında normal derecede bel kasık ağrım oluyo bazen kramp gibi bacağıma bişey oluyo
Ecem2364_ 39+1 deyiz 2 cm acilmam vardi suan bel agriim cok fazla doktor kontrolum var insAllah bugub bebegimi sag salim kucagima alirim 🙏
civcivimmm ayni ďurum bnde de iki gundr mide bulantm var bel agrimin yaninda bacaklarima inen uyusma da oluyo
Gamzee2106 az önce doktorumla mesajlaştım bebeğin hareketleri iyiyse ağrın yoksa mide bulantısı önemli bi durum değil dedi canım aklında bulunsun. Niye oluyo bilmiyorum ama bende merak ediyorum 🤷♀️
civcivimmm tamm canim
Gamzee2106 amin inşallah canım Allah kolaylık versin