• Doğum
  • D🤦o🤦Ğ🤦u🤦R🤦a🤦M🤦ı🤦Y🤦o🤦R🤦u🤦MMM

ESHB o zamana kadar 42 yi bulur ama kendiliğinden gelir inşaAllah sancınız hadi bakalım ☺️

Minikus58 amin canım ,hepimiz sağlıklı ve kolay bi şekilde kuçağımıza alırız inşallah 🤲🏼

Ecem2364_ 38+3 ağrım var sancım var ama devamı yok şu son ay bitmiyor deil mi 🙄 Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım kucağımıza 🥰

Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah ♥️

Minikus58 aşırı ağrılarım olmuyo ama 2 gündür mide bulantım var çözemedim doktlrumu arayıp sorucam bugün onun dışında normal derecede bel kasık ağrım oluyo bazen kramp gibi bacağıma bişey oluyo

Ecem2364_ 39+1 deyiz 2 cm acilmam vardi suan bel agriim cok fazla doktor kontrolum var insAllah bugub bebegimi sag salim kucagima alirim 🙏

civcivimmm ayni ďurum bnde de iki gundr mide bulantm var bel agrimin yaninda bacaklarima inen uyusma da oluyo

Gamzee2106 az önce doktorumla mesajlaştım bebeğin hareketleri iyiyse ağrın yoksa mide bulantısı önemli bi durum değil dedi canım aklında bulunsun. Niye oluyo bilmiyorum ama bende merak ediyorum 🤷‍♀️

39+0. Geçen hafta geldim bi parmak açıklığım vardı,şimdi yine hastanedeyim nstye aldılar önce yok,sancı mancı yok deliricem ağlıycam artık allahını seven beni doğurtsun diye

Silactk 40+1 oldum biraz önce doktordan geldim bende sancı falan yok 🤦‍♀️ Açılma yok