egeninincisii aynen bide size
haber veriyor gelmeden minnoş ya 🤭🤭
Sancıdan kıv-ra-nı-yo-rum😬
egeninincisii ne gibi egzersizler
Muberraonur bebegim yanimda canim kuveze girmedi 2 saat isitip getirdiler yanima,31.haftamda ciger gelistirici igne yapmislardi kilosuda 2300
egeninincisii şuan durımın nasıl canım iyi misin?
Simamom
🙋🏼♀️Squat , yürüyüş ve merdiven çıkma önerdiler.
🤞🏽Ek olarak bol su ve hurma.
Zeynepgnc
😬Hala sancım var ama geceye göre biraz daha hafifledi gibi.
😒Olacak bu sancılar, dayanacaksın, açılmanın artması 2 haftayı bile bulabilir dediler…
Ayse0707 maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah bende ciğer geliştirici vurulmuştum çok şükür sıkıntı yaşamadı solunumda fakat kilosu düşük olduğu için küveze aldılar küvezde büyüyor kızım😊
egeninincisii saglıklı sıhhatli gelsim inşallah 🙏🏻 💕
egeninincisii hadi bı avazda inşallah 🙏🙏
egeninincisii hadi yaayy kıyamam kuzum ya Allah yardımcın olsun inşallah 🤲 sag salim al kucagına bebişini geçicek bu günler benimki sezeryan olcak malesef 2.sezeryan keske benimde normal dogum olsaydı
egeninincisii hadi canım hayırlısıyla inşallah
Muberraonur tez zamanda kavusun insallah canim 💕
egeninincisii teşekkür ederim bende 37+5 te gittiğimde 1 cm açıklık vardı
TugbaD
😒neden yorumları ve sonucu okumadan sorumsuz damgası vurma gereği duydunuz?
😒başta ilk hamileliğim diye emin olamadım , tereddüt ettim. üstteki yorumları okursanız gayet güzelce destek oldular diğer anneler , hatta şakalaştık. sonrasında hastaneye gittim?
🧐keşke bi hepsini okuyup öyle yorum yapsaydınız.
Simamom
🤰🏼hayırlısıyla , sağlıkla doğsun inşallah 🥰
egeninincisii sakın sedefcim🥰 güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla dualarında bizleri de unutma 🙏😍
Meflug
😍tabikiii, bol bol dua ederim hepinize. çok teşekkür ederim yardımlarınız için 🙏🏽
egeninincisii sedefcim sen bu haddini bilmez salak kadına bakma benimde profilime girip herşeye burnunu sokuyor salak de geç boşver
Merveilkcan
🤦🏼♀️fark ettim, profiline girip okudum da herkese ters ters konuşmuş.