Sancıdan kıv-ra-nı-yo-rum😬
egeninincisii kaç haftalık oldun canm ? Ve sadece bel ağrın mı var
MomOfTheBabywrestler kanaman suyunnç veya sancın artarsa hemen git doktora canm
@Zezef @merve90 @Asmin_123 @rabiabzdmr @Muberraonur @mervoss @Meflug @ayazmoms41 @Badembebe @Dilara9 @Papatya-20 @Serapguneylii @Ebrulig @AyaYlmazYldrm @Merve_seda
1 cm açılmam olmuş kızlar, yapacağım egzersizlere bağlı olarak bu hafta gelebilirmiş bizim minik 🥰
Şu an hala hafif sancım var artarsa yine doktordayız.
egeninincisii blkide bnimdw acilmam var hala sancum var gidim bnde bari
AyaYlmazYldrm
🙏🏽bence de ihmal etmeyin. benim sancılarım çok dayanılmaz değildi ama buradaki yorumlar sağolsun gaza gelip gittim. doktor iyi ki gelmişsin , takibini sıklaştırırız artık dedi.
egeninincisii hayirlisiyla dogurursun insanlah canim🙏
egeninincisii benim de eşim rüya görmüştü internetten anlamına baktım bebek sevinci yasiyacaksiniz yazıyordu o gün içinde doğurdum 😂😂
Asenat34
😁rüyayı gördükten sonra geliyor mu acaba dedim, gerçekten gelmeye hazırlanıyormuş 🕺🏼
egeninincisii aynen bide size
haber veriyor gelmeden minnoş ya 🤭🤭
egeninincisii ne gibi egzersizler
Muberraonur bebegim yanimda canim kuveze girmedi 2 saat isitip getirdiler yanima,31.haftamda ciger gelistirici igne yapmislardi kilosuda 2300
egeninincisii şuan durımın nasıl canım iyi misin?
Simamom
🙋🏼♀️Squat , yürüyüş ve merdiven çıkma önerdiler.
🤞🏽Ek olarak bol su ve hurma.
Zeynepgnc
😬Hala sancım var ama geceye göre biraz daha hafifledi gibi.
😒Olacak bu sancılar, dayanacaksın, açılmanın artması 2 haftayı bile bulabilir dediler…
Ayse0707 maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah bende ciğer geliştirici vurulmuştum çok şükür sıkıntı yaşamadı solunumda fakat kilosu düşük olduğu için küveze aldılar küvezde büyüyor kızım😊
egeninincisii saglıklı sıhhatli gelsim inşallah 🙏🏻 💕
egeninincisii hadi bı avazda inşallah 🙏🙏
egeninincisii hadi yaayy kıyamam kuzum ya Allah yardımcın olsun inşallah 🤲 sag salim al kucagına bebişini geçicek bu günler benimki sezeryan olcak malesef 2.sezeryan keske benimde normal dogum olsaydı