• Gebelik
  • Sancıdan kıv-ra-nı-yo-rum😬

TugbaD
😒neden yorumları ve sonucu okumadan sorumsuz damgası vurma gereği duydunuz?
😒başta ilk hamileliğim diye emin olamadım , tereddüt ettim. üstteki yorumları okursanız gayet güzelce destek oldular diğer anneler , hatta şakalaştık. sonrasında hastaneye gittim?
🧐keşke bi hepsini okuyup öyle yorum yapsaydınız.

Meflug
    😍tabikiii, bol bol dua ederim hepinize. çok teşekkür ederim yardımlarınız için 🙏🏽

egeninincisii hade bakalim hayırlısı olsun inşallah saglıkla kucagına alısrsın ınsallah Rabbım bır avazda kurtarsın

egeninincisii canım herkeste su veya nişan gelmi ki bnde su sanıp gitmiştim su değil sancı yok nişan yok ama bebek gelio diyip şunu sancıyla doğumumu başlatmışlardı

prensesim35
      🤰🏼Aynen canım gittim hastaneye, 1 cm açılmam varmış. Bakalım ne zaman gelirse artık 🙈

egeninincisii benim de 38 valla ben de sabah gidicem belirtirler bende de aynı bak iyili denk geldi de okudum hepsini bilmemek kötü valla 😁sonra evde doğurmayalım

egeninincisii ah cnm bn sana hastaneye git derken bnde şuan hastanede yatıyorum kahverengi leke geldi sonra çoğaldı erken doğum riskim var rahimim incelmiş Allah yardımcımız olsun

merve90 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah canım ❤️

egeninincisii Benimde suyum gelmemişti hastanede elleriyle patlattılar az daha beklesen evde doğururdun dediler bence gidin hemen