egeninincisii hadi inşallah kavuşun sağlıkla 🥰
Sancıdan kıv-ra-nı-yo-rum😬
merve90
😁Canım benim 😍😍 yazarım yazarım. siz böyle güzel konuşunca biraz daha gücüm yerine geldi zaten. haber veririm mutlaka 🙏🏽🙏🏽
egeninincisii yok yok gıt aman aman tecrübe konusuyor ben olmasaydım arkadasımda evde doguracaktı vallah aynı sızın gıbı dusunuyordu sonra dan ıyıkı gel dedin yoksa evde dogururdum dedım aynı gün aynı hastanede dogum yaptık
egeninincisii haber verin lütfennnn
egeninincisii ben bugun 34+2 de dogurdum,hastanedeyim simdi.Benimde adet sancisi gibiydi gayet dayaniyordum sancilara erken dogum riskim var diye gittim 3 cm acikligm varmis ihmal etmeyin
Ayse0707 bende 34+2 de doğum yaptım bebeğim küvezde sizin iyidir sağlıklıdır inşallah durumu
egeninincisii hadi hayırlısı olsun canım duaların bizimle olsun dualarımız seninle ve yavrunla. Kivranma git hastaneye bekleme hiç
egeninincisii canım haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah 😊🙏🏻🙏🏻
egeninincisii bence eşini kaldır hastaneye gidin
Bende merak ettim kuzum haber ver bizede 🥰
egeninincisii son durum ne canım yorumları okuyamadım postu okudum sadece saglıcakla al kucagına inşallah 🙏🏻
egeninincisii 39.haftamdayım bende öyleyim bugun. Belimde çok kötü bir ağrı var ve cidden kasıklarıma zonklama tarzında vuruyor aralıkları sayamıyorum çünkü ağrı hiç gitmiyor 😂 belimde geziniyor Bi yan taraflarına Bi tam ortasına gezinip duruyor tutuldum kaldım resmen, tuvalete kalkıcam binbir acıyla kalkıyorum sanki yatağa yapışmış gibi 😂 Akıntım sümük şeklinde baya Bi fazlaydı bugün, ama ne bir nişan ne bir su hiçbir şey yok, yarın kontrolum var o Yüzden bekliyorum 😂
egeninincisii tüm yorumları bir film izler gibi okudum😂 ne oldu?
egeninincisii bnada oldu tvaletteydim zor klktim belime dogru vurdu gecmk bilmedi cok korktum bide bn sezeryanliyim dogum sancisi nasil bisey bilmiyorum korktum vlla
egeninincisii kaç haftalık oldun canm ? Ve sadece bel ağrın mı var
MomOfTheBabywrestler kanaman suyunnç veya sancın artarsa hemen git doktora canm
@Zezef @merve90 @Asmin_123 @rabiabzdmr @Muberraonur @mervoss @Meflug @ayazmoms41 @Badembebe @Dilara9 @Papatya-20 @Serapguneylii @Ebrulig @AyaYlmazYldrm @Merve_seda
1 cm açılmam olmuş kızlar, yapacağım egzersizlere bağlı olarak bu hafta gelebilirmiş bizim minik 🥰
Şu an hala hafif sancım var artarsa yine doktordayız.
egeninincisii blkide bnimdw acilmam var hala sancum var gidim bnde bari