egeninincisii canım haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah 😊🙏🏻🙏🏻
Sancıdan kıv-ra-nı-yo-rum😬
egeninincisii bence eşini kaldır hastaneye gidin
Bende merak ettim kuzum haber ver bizede 🥰
egeninincisii son durum ne canım yorumları okuyamadım postu okudum sadece saglıcakla al kucagına inşallah 🙏🏻
egeninincisii 39.haftamdayım bende öyleyim bugun. Belimde çok kötü bir ağrı var ve cidden kasıklarıma zonklama tarzında vuruyor aralıkları sayamıyorum çünkü ağrı hiç gitmiyor 😂 belimde geziniyor Bi yan taraflarına Bi tam ortasına gezinip duruyor tutuldum kaldım resmen, tuvalete kalkıcam binbir acıyla kalkıyorum sanki yatağa yapışmış gibi 😂 Akıntım sümük şeklinde baya Bi fazlaydı bugün, ama ne bir nişan ne bir su hiçbir şey yok, yarın kontrolum var o Yüzden bekliyorum 😂
egeninincisii tüm yorumları bir film izler gibi okudum😂 ne oldu?
egeninincisii bnada oldu tvaletteydim zor klktim belime dogru vurdu gecmk bilmedi cok korktum bide bn sezeryanliyim dogum sancisi nasil bisey bilmiyorum korktum vlla
egeninincisii kaç haftalık oldun canm ? Ve sadece bel ağrın mı var
MomOfTheBabywrestler kanaman suyunnç veya sancın artarsa hemen git doktora canm
@Zezef @merve90 @Asmin_123 @rabiabzdmr @Muberraonur @mervoss @Meflug @ayazmoms41 @Badembebe @Dilara9 @Papatya-20 @Serapguneylii @Ebrulig @AyaYlmazYldrm @Merve_seda
1 cm açılmam olmuş kızlar, yapacağım egzersizlere bağlı olarak bu hafta gelebilirmiş bizim minik 🥰
Şu an hala hafif sancım var artarsa yine doktordayız.
egeninincisii blkide bnimdw acilmam var hala sancum var gidim bnde bari
AyaYlmazYldrm
🙏🏽bence de ihmal etmeyin. benim sancılarım çok dayanılmaz değildi ama buradaki yorumlar sağolsun gaza gelip gittim. doktor iyi ki gelmişsin , takibini sıklaştırırız artık dedi.
egeninincisii hayirlisiyla dogurursun insanlah canim🙏
egeninincisii benim de eşim rüya görmüştü internetten anlamına baktım bebek sevinci yasiyacaksiniz yazıyordu o gün içinde doğurdum 😂😂
Asenat34
😁rüyayı gördükten sonra geliyor mu acaba dedim, gerçekten gelmeye hazırlanıyormuş 🕺🏼
egeninincisii aynen bide size
haber veriyor gelmeden minnoş ya 🤭🤭
egeninincisii ne gibi egzersizler
Muberraonur bebegim yanimda canim kuveze girmedi 2 saat isitip getirdiler yanima,31.haftamda ciger gelistirici igne yapmislardi kilosuda 2300