• Gebelik
  • Sancıdan kıv-ra-nı-yo-rum😬

Bende merak ettim kuzum haber ver bizede 🥰

egeninincisii son durum ne canım yorumları okuyamadım postu okudum sadece saglıcakla al kucagına inşallah 🙏🏻

egeninincisii 39.haftamdayım bende öyleyim bugun. Belimde çok kötü bir ağrı var ve cidden kasıklarıma zonklama tarzında vuruyor aralıkları sayamıyorum çünkü ağrı hiç gitmiyor 😂 belimde geziniyor Bi yan taraflarına Bi tam ortasına gezinip duruyor tutuldum kaldım resmen, tuvalete kalkıcam binbir acıyla kalkıyorum sanki yatağa yapışmış gibi 😂 Akıntım sümük şeklinde baya Bi fazlaydı bugün, ama ne bir nişan ne bir su hiçbir şey yok, yarın kontrolum var o Yüzden bekliyorum 😂

egeninincisii bnada oldu tvaletteydim zor klktim belime dogru vurdu gecmk bilmedi cok korktum bide bn sezeryanliyim dogum sancisi nasil bisey bilmiyorum korktum vlla

@Zezef @merve90 @Asmin_123 @rabiabzdmr @Muberraonur @mervoss @Meflug @ayazmoms41 @Badembebe @Dilara9 @Papatya-20 @Serapguneylii @Ebrulig @AyaYlmazYldrm @Merve_seda
1 cm açılmam olmuş kızlar, yapacağım egzersizlere bağlı olarak bu hafta gelebilirmiş bizim minik 🥰
Şu an hala hafif sancım var artarsa yine doktordayız.

AyaYlmazYldrm
    🙏🏽bence de ihmal etmeyin. benim sancılarım çok dayanılmaz değildi ama buradaki yorumlar sağolsun gaza gelip gittim. doktor iyi ki gelmişsin , takibini sıklaştırırız artık dedi.