Asmin_123
🤰🏼Ay çok teşekkür ederim .. geçtiği o kısacık anlarda acaba evham mı yapıyorum demiştim ama haklısınız kontrol ettirmekte fayda var.
Sancıdan kıv-ra-nı-yo-rum😬
egeninincisii ya kıyamam ya eşinizi uyandırın bnce kız bide evde doğuru vrrirsin Allah korusun
MomOfTheBabywrestler
😬dertli dertlinin halinden anlar 😄 bildiğim kadarıyla pembe ve kanlı olunca nişan oluyor :)
rabiabzdmr
🤦🏼♀️30-40 saniye de olsa sancım gidince acaba ben mi evham yapıyorum dedim ondan telaş etmek istemedim ama haklısınız belki de geliyor bizim sabırsız oğlan 🤯
merve90
🤦🏼♀️Dün gece rüyamda oğlumun doğduğunu gördüm, eşim de benzer bir rüya görmüş.
👀Bugün de temizliğimi yaptım oğlumun beşik içi korumalarını yıkadım…
🤷🏼♀️Belki de içime doğdu. Ben eşimi uyandırmaya gideyim en iyisi 😁🙋🏼♀️
egeninincisii ayy uyu diyolar uyuyamıyorum kafama taktım 😂 ama söyledikleri gibi yoğun bi kıvam değildi ufacık pıhtımsı gibiydi anlamadım tırstım da uyuyamıyorum😂
egeninincisii hadi hayırlı sağlıklı doğumlar inşallaah 🤲🏻🤲🏻
egeninincisii daha yeni bir postunu okumuştum rüyanda doğuruyordun felan ☺️ Hadi hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
- Düzenlendi
egeninincisii aynen Allah korusun dogum gerceklesebılır ayy bıde evde olursa cok zor olur ben ıkı hafta once dogum yaptım acilmam olur olmaz dogum gerceklestı hemsıre doktoru cagıracam bekle dedı ıkı sanıye gecmedı bebek geldi ne hemsıre ne doktor vardı bır ıkı ıkınmayla bebek geldı tabı esım o ara sandalyede yanımda uyuya kaldı hemsıre gırer gırmez cıglık attı bebegin kafasını görunce doktor da bosuna kalmıs oldu 😂😂🤭
Muberraonur
👀Ayyy evet evet. Yukarıda da söyledim aynısını. Hatta bir arkadaşım da görmüş beni rüyasında dün gece, senin oğlan doğdu mu yoksa falan dedi 😁
Asmin_123
🕺🏼Beni cesaretlendirip hastaneye gitmeye teşvik ettin gerçekten , bana kalsa daha oyalanırdım. Bakalım , umarım boşa telaşa vermiyorumdur sizleri de kendimi de 🤷🏼♀️
egeninincisii kıZ git kaldırr aklım sende kaldıı yaz bak buraya doğurursan falan
egeninincisii hadi inşallah kavuşun sağlıkla 🥰
merve90
😁Canım benim 😍😍 yazarım yazarım. siz böyle güzel konuşunca biraz daha gücüm yerine geldi zaten. haber veririm mutlaka 🙏🏽🙏🏽
egeninincisii yok yok gıt aman aman tecrübe konusuyor ben olmasaydım arkadasımda evde doguracaktı vallah aynı sızın gıbı dusunuyordu sonra dan ıyıkı gel dedin yoksa evde dogururdum dedım aynı gün aynı hastanede dogum yaptık
egeninincisii haber verin lütfennnn
egeninincisii ben bugun 34+2 de dogurdum,hastanedeyim simdi.Benimde adet sancisi gibiydi gayet dayaniyordum sancilara erken dogum riskim var diye gittim 3 cm acikligm varmis ihmal etmeyin
Ayse0707 bende 34+2 de doğum yaptım bebeğim küvezde sizin iyidir sağlıklıdır inşallah durumu
egeninincisii hadi hayırlısı olsun canım duaların bizimle olsun dualarımız seninle ve yavrunla. Kivranma git hastaneye bekleme hiç