aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl merhaba 26+3 günlük hamileyim şimdiye kadar hiç kan gelmedi bugün afedersiniz ısrarımı yaptıktan sonra pencereye silince çok az kırmızı kan geldi ama tırnak kadardı korktum ve doktoruma gittim doktorda karından ultrasonla baktı bebegin kalp atışları normal rahimde açılma gözükmüyor ama ben söylemek zorundayım doktor olarak işersen ebe rahim açıklığın var mı diye alttan baksın dedi bende kabul etmedim cunku ebe alttan bakinca bazen dogum oldugunu duydum yani bilemedim dogru mu yaptim ultrasonda her şey normal dedi çünkü ıyi mı yaptım aklım kaldida 😔
Yelizmsl salam bende hematoma var 10 gündən çokdur kanamam var onun bebeye ziyani olmazki?
Elif19851985
Allah razı olsun 🙏🌹
Yelizmsl 35+3 günlük gebeyim karnımda bugün itibariyle hem çok fazla ağrı var hemde çok aşırı sertleşme var elimi bile süremiyorum😒
Yelizmsl merhaba benim 27+2.günüm şu 3-4 gündür çok yoğun miktarda akıntım oluyo böyle sarı kıvamlı bi akıntı.çok az da kasıklarımda ağrı var üşütme kaynaklı olabilir mi?bi an kanama oluyorum sanıyorum koşa koşa wc ye bi gidiyorum.meğer akıntı:(
12 haftada cinsiyyet bilimiyormu?❤️
Sevinkarahan canım kanlı gelmiyorsa sıkıntı olmaz ama doktoruna gidip söyle yoğun bir şekilde sarı akıntın geldiğini sana fitil vericek tir bu akıntını durdurur🙏😊
Muhammedmoms Bebeğin artık son zamanları ve içeride yeri daraldığı için bir yere toplanır ve canını yakabilir biraz yürüyüş ve ılık bir duş iyi gelicektir 🙏❤️
Bebek genellikle ne zaman görülür acaba? 6+4 de görülmemesi normal mi? Yolk kesesi var fakat bebek görünmedi. 😞
Premses_02 Rica ederim 🙏❤️
merhaba acaba 9552 beta hcg değeri normal midir kaç haftalık oluyorum değere gore🤷♀️
Yelizmsl bana da yardım edermisiniz
Mirzeyeva94 Doktorunuza bir görünün lütfen 🙏
Yelizmsl evet bi fitil verdi bugün içinde 2 tane olan bu akşam kullanıcam.normalde benim plesanta previa durumum var 3 ay öncesine kadar 3-4 kez de kanama oldum.şimdi hep istirahat halindeyim ondan bu kadar tedirgin oluyorum bian bi şeyler gelince:( çok teşekkür ederim cevabınız için🙏
Minigiminannisi tabiki ederim soruları teker teker yanıtlıyorum kusura bakmayın sizede cevap vereceğim en kısa zamanda 🙏
Sevinkarahan rica ederim fitili kullanın aksatmayın faydasını göreceksinizdir 🙏