• Gebelik
  • Hamileyken denize girmek istiyorum

Yarın 19 haftalık olacaz inş

yamacalimoms sağlık bakanı damlacık yoluyla denizden de korona riski var dedi bende çok istiyorum ama çokta korkuyorum 😔😔

yamacalimoms off 38 haftalıktı burada şimdi bir aylık sidikli bir insan 😢
en güzel yapacağınız şey yüzmek iyi eğlenceler 🥂🧁

yamacalimoms 38.haftamdayım daha dün gittim
    önceden de gidiyordum sürekli
    girmeden önce tampon takıyorum
    tabi son zamanlar yüzemiyorum ama su çok ferahlatıyor beni doktorumda çok iyi olduğunu söyledi

yamacalimoms ben giriyorum hüç
      bi sorın yaşamadım denizden cıkar cıkmaz mayomu değiştiriyorum ıslak kalmak enfeksiyon riski oluyormus

Deletedmom4 Canım göbeğin çok az çıkmış ya ben 5. Ayda böyleydim biliyomusun maşallah 🧿 Yuzucem yuzucem bende👍🏻🥰

yamacalimoms şu sıcaklarda çok keyif alıcaksın emin ol🥰🥰🥰 hem sen rahatlicaksın hemde bebiş içerde çok rahatlicak bunu hissediceksin

yamacalimoms ben 4 keredir giriyorum, haftamız aynı. Bence bi sıkıntı yaşamazsınız 😊

yamacalimoms 35+4üm tatilden geleli 4 gün oldu deli gibi denize girdim bütün hafta boyunca 😂😂 doktorlar havuzu öneriyor diye biliyorum, hatta eşim tedirgin oldu girmesen mi vsvs diye de giriverdim valla😂

Ben her gün giriyorum canım hiç birleşe olmuyor hatta spor oluyor faydası oluyor bana

Ozgee25 güneşleniyorum derken neyi kastettiniz😇 Günesleniliyor mu?

cgelmas yani ben zararını görmedim 😂 siz yine doktorunuza danışın hergün karnımı açıp güneşe yatıyorum bol bol d vitamini kahverengi çizgimin oluşmamasının sebebi de güneşlenmek bence

yamacalimoms 38+2 yim hala giriyorum 😂 kulaç ata ata da yüzüyorum hafif tempoyla
            Tabi Dr a sordum faydası bile olur dediği için rahatım 😇

Ozgee25 ben sitedeki havuza sabah gidip Haftada 2 kez ya da 1 kez 40 dkka duruyorum. Arka ön güneslenip çıkıyorum geri😃 ama leke falan oluyor diyorlar korkutuyorlar.bronzlaşmayı ve güneşlenmeyi çok seviyorum:(

yamacalimoms bende girdim canım dr sadece mayon üstünde kurumasın dedi denizden çıkınca değiştirdim buna dikkat edersen birşey olacağını sanmam. Havuz konusundada sakın girme dedi normalde de pek tercih etmiyorum şu virüsten dolayı hiç girmem.