• Gebelik
  • Hamileyken denize girmek istiyorum

yamacalimoms girdimm iyi ki girmişim çatlıcaktım. Hiç birşey de olmadı. O içerde ben dışarda yüzdük işte 😂

yamacalimoms ben 1 aydır falan dışarı çıkıyorum çünkü hamile olarak psikolojimiz zaten iyi değil birde eve tıkılı kaldık iyice kötü olduk. Çok kalabalık ortamlara girmemek lazım

yamacalimoms Dün doktoruma sordum hiçbir problem olmaz dedi bende girmek istiyorum çünkü 🥰

yamacalimoms 30.haftada sordum doktorum girebilirsin tabiki dedi ama girmedim ben bu senede girmeyim birşey olmaz dedim riske atmak istemedim kendimi şuan 31+5 olduk şükür 😇

yamacalimoms şilede sahilköy mu saklıkoy mu neydi adı orda yazligimiz var orda giriyodum suda sadece yosunlar vardı o kadar

yamacalimoms 34. Haftamdayım hem denize hem havuza her gün giriyorum. Hem spor oluyor hem de kaslarım gevşiyor bana çok iyi geliyor vallahi hiçbir sıkıntı da yaşamıyorum bir de güneşleniyorum üstüne sıcacık 🥰🥰🥰

yamacalimoms iki gun once gittim gittigim yer temizdi zaten. Mikrop falan kapmdm islak mayoyla oturmamaya calis cok su ic idrara sık çık bisi olmaz

yamacalimoms bugün daha doktorum girebilirsin dedi yalnız ıslak mayoyla oturmayın zaten o normalde de tehlikeli mantar yapabiliyor.

Ben denizede girdim güneşlendim de azıcık Allah korusun normal yüzdüm da. Bizim burada mineralli havuzlar var ben sadece normal tuzlu havuza girdim 10/15 dakika fazla değil. Denizede aynı şekilde çok fazla 20dakika sonra kuru kıyafet giydim çıkınca. Doktorum yüzmek iyi gelir hem sana hem bebeğe demişti. Girebilirsiniz kendinize dikkat edince. Hepimizi Allah korusun bebeğimizi sağlıklı kucağımıza alalım🤲🏻🥰

Yarın 19 haftalık olacaz inş

yamacalimoms sağlık bakanı damlacık yoluyla denizden de korona riski var dedi bende çok istiyorum ama çokta korkuyorum 😔😔

yamacalimoms off 38 haftalıktı burada şimdi bir aylık sidikli bir insan 😢
      en güzel yapacağınız şey yüzmek iyi eğlenceler 🥂🧁

yamacalimoms 38.haftamdayım daha dün gittim
        önceden de gidiyordum sürekli
        girmeden önce tampon takıyorum
        tabi son zamanlar yüzemiyorum ama su çok ferahlatıyor beni doktorumda çok iyi olduğunu söyledi