M
MMelike123

• 5 Eyl 2024
  • 31 Mar 2020 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • Kürtaj fiyat tartışmasında

Merhaba Antalya’da kürtaj fiyatları nedir özel hastane veya kliniklerde

• Sezeryan tartışmasında

Damlarrcan asla değil tabiki ağrılarınız oluyor ama oda dikil bölgesinde değil karın kaslarınız ağrıyor birde tuvalete gitmek gaz çıkarmak çok önemli onlarda oldu mu ağrınız minimuma düşüyor zaten ben bugün hastaneden çıkarken hemşireler bana hiç Doğum yapmış gibi değilsin maşallah diyorlardı asla korkma bebeğine kavuşmak herşeyden ve herkesten daha önemli 🥰 biz ücreti önceden konuşmamıştık açıkcası bugün hastaneden çıkarken ne dedilerse onu ödedik maalesef ekstra ücret alıp almadıklarını bilmiyorum

• Sezeryan tartışmasında

newmom_ daha dün sabah bebeğini kendi isteği ile spinal sezeryanla dünyaya getirmiş bi anne olarak yazıyorum.. bence normal doğumda sezeryanda da aynı ağrıyı çekiyorsunuz birini başta birini sonra çekiyorsunuz ha normal Doğumda da dikişiniz varsa yine ağrı çekiyorsunuz benim gözümden ikiside aynı kapıya çıkıyor dün sabah hastaneye yatışımı yaptırırken benimle birlikte iki gebe daha vardı suni sancı işe doğumları başlatılacaktı ben sabah 9.30 da ameliyata alındım yarım saat sonra çıktım sonrasında uyuşukluğum geçince gayet rahat bi şekilde yürüdüm ağrım olmadı mı oldu ama asla dayanılmayacak bi ağrı değildi ve benimle yatışı yapılan arkadaşların birinin Doğumu sezeryana döndü diğeri ise gece 03.30 da hala ıkınamadığı için doğuramamıştı ben ise o sırada bebeğimle ilgilenip rahat bi şekilde koridorda yürüyüşümü yapıyordum 😘

• Çatı muayenesi tartışmasında

Ntsde hafif sancılarım çıktığı için yaptılar bana 37. Haftadayım bende

• Çatı muayenesi tartışmasında
        • Doğuma 20 gun kala:) tartışmasında
        • İkeanın klasikleşmiş beşiğini aldım 😂

• KİTAP ÖNERİSİ tartışmasında

Şermin Yaşar- Başlarım şimdi anneliğe
          Dr.Harvey karp- Mahallenin en mutlu bebeği

• İSTANBUL AVRUPA YAKASI tartışmasında

Canım nerede oturuyorsun bilmiyorum ama Güneşli Yaman tıp merkezi Dr. Eray Balcan tavsiye ederim 🌸🌸

• Kesinlikle cadillac air trona zaten ödüllü bi bebek arabası ve fiyatıda bir çok arabaya göre uygun canım araştır istersen 😘

• Sabah 1799 tl idi canım ben aldım Beyaz rengini

• Mini city tartışmasında

Mini cityden alışveriş yapan var mı kızlar çok uygun geldi fiyatları biraz kalitesinden şüphe ettim yıkayınca nasıl olur diye kullanan var mı 😘😍

• SeZeryan sonrası spor tartışmasında
              • H&m tartışmasında

Kızlar merhaba h&m’in bedenleri nasıl kaç beden alıyorsunuz hepsi gözüme ufacık geliyor sanki hiç giyemeyecekmiş gibi 😆

• Philips avent tartışmasında

Kızlar biberon alacağımda Philips avent biberonu yeni doğan İçin plastik mi aldınız cam olanı mı ? Karar veremedim

• Ben aldım sadece sütümün gelip gelmemesini düşünerek almadım hem emzirip hem sağsanız sütünüz fazla gelir diyorlar dışarı çıkacağımda sağarım yanıma alırım rahat ederim diyede düşündüm evde annemle yada eşimle kalmak zorunda kalırsa sağıp bırakırım bir çok şey var yani 😁

• Canım tam hatırlamıyorum 22 yada 23 haftada olması gerek bana da doktorum aynı şeyi söylemişti ben kendimi çok yormuştum ve bazı şeylere çok üzülmüştüm bol bol dinlen demişti 28 haftalığım Şuan bir sıkıntı yok diyor doktorum zaten sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış bebişler 🥰👼🏻

• Pika sendromu ! tartışmasında

Babyboy2309 yok parazit olur falan diyorlar ama yok dayanılmayacak ama dayanabildiği kadar dayanacağım 😂

• Pika sendromu ! tartışmasında

Merak ediyorum benim gibi pika sendromu yaşayan var mı toprak kül kömür sabun gibi şeyler aşeren var mı ? Benim canım çok toprak yemek istiyor dayanamayacağım şekilde sabahtır kendimi zor tutuyorum ayrıca takviye Demir ilacıdaw kullanıyorum bunun İçin 😭