• Gebelik
  • Hamileyken denize girmek istiyorum

yamacalimoms bende aynı düşüncedeyim canım denizden mikrop kaparmıyım yada mayom yada bikinimin ıslak olucak sonuçta bu enfeksiyon yada mantar yaparmı diye endişeleniyorm

Ben üç kete girdim bi sorun yaşamadım çok şükür 🙏 denizin temiz olması önemli tabi

yamacalimoms denizde bir sorun olmaz yeterki havuza girme demişlerdi ablama doktoru da aynı bu şekilde söyleyince denize girdi ve mikrop kaptı ağır enfeksiyon ile savaştı uzun bir süre o sebeple göz önüne bunlarıda al derim

yamacalimoms havuz kimyasallarla dolu olduğu için havuz değil ama denize rahatlıkla girebilirsin denizde mikrop olmaz kendi kendini yenileyen bişey deniz sonuçta gelgit olaylarıyla

Bende gittim çok şükür aıkımtı olmadı hatta doktorum havuza da girebilirsin klorlu su mikrobu öldürür demişti. Ama deniz tercihim tek şart güneşlenmek yasak çıkıntı uzun bişeyler giy demişti dr

yamacalimoms valla canım ben gırdım cok sukur hıc bısey olmadı bır yuzdum cıktım sadece kaslar alısık olmadıgı ıcın kulac atarken karın agrısı yasıyorsun bıraz oda gecıcı bır sure tbı

yamacalimoms Temiz olduğunu bildiğiniz yerde denize girebilirsiniz.Fazla güneş altında kalmamak gerekiyor.Islak mayoyla durmamalısınız.Yani yedekli gitmek gerekiyor.Denize girip çıktığınızda kurulanıp yedek kuru mayo ile değiştirmeniz gerekiyor.

MiniKaya Bana doktorum çıkınca mayonu sık sık değiştir bı sorun olmaz dedi kuzum bu konuda ama tedirginim hatta doktorum deniz suyu çok rahatlatır girmeni tabsiye ederim bile dedi

Bsrlmnemr Ben 5 aydır doktor harici evden çıkmıyorum açıkçası artık bunaldım doktorum da bana tavsiye olarak denize gir bebeğin ve senin psikolojik sağlığınız açısından iyi gelecektir dedi bı yandan da korkuyorum ama gireceğim sanırım o kadar stresliyim ki 5 aydır doktor market harici hicbiyere gitmedim

yamacalimoms 13+4 ün, 5 haftadır denize giriyorum😂 Doktorum hiç sıkıntı olmayacağını söyledi eğer bir risk durumu yoksa.

yamacalimoms canım yavaş yavaş normallesmen lazım bende ilk zamnlar öyleydim ama yavaş yavaş normallestim tabi kalabalik mekanlardan kaç özellikle 1 ağustostan itibaren Rusya kapıları açıyormus o dönem çok önemli