Tucenur Srpl_unlu eevt nisa hastanesi norml dogum 1.650 zorunlu sezaryan 2500 istege baglı sezaryan 5.500
zynb_ozkn Dilekk5 kız niye şoktasın doğum ücretini söylemedin bir türlü🤣🤣ben celile gittim o 180 di belki salih 170 alıyordur
Meralvedatazer Aslimik salı günü gittim canım ben çok memnunum şahsen sürekli gittiğiniz bir doktor varsa asistanlar çıkıyor telefona ama bazen yoğunluktan çok ulaşılamıyor
Fatmanur1703 Elfkls Op.Dr.Fatoş Özlem Yıldırım dokorumun ismi çok ilgili güleryüzlü ve Doğum fiyatları çok uygun alanında çok iyiler
Meralvedatazer Aslimik randevulu gidersen beklemezsin fazla randevusuz da beklemiyorum ama ben fazla kadın doktor var tek onda çok bekleyebiliyorsun tek kadın doktoru oluğu için o hastanede
gulizaraltun Deletedmom281 Deletedmom281 Ben 21 haftalık hamileyim Bursa’da op dr Barış Korkmaz’a gidiyorum muayene ücreti 200 tl. Aileden biri gibi çok ilgili tavsiye ederim Bursa’dakiler için.
Yakamoz-1990 Deletedmom281 İstanbul Esenler Medipol hastanesi/ Doç. Dr. Burcu Aydın Boyama/ 200 tl muayene/2750 tl normal, 3300 tl zorunlu sezaryen
Dilra1 Duygu9179 canım bende oraya gidiyorum derya sivri aydın benimde doktorum normal doğum ücretini biliyor musun
Glsmrmzn Şimdi size bi fiyat söylicem şok olacaksınız gerçi o hastanede Doğum olmuyor sadece muayeneler İstanbul Aksaray vatan Medipol kliniği ufak tarihi bir mekanı hastaneye çevirmişler doktor Zeynep koca yurt çok tatlı kibar bir kadın muayene ücreti 55 tl
Nursenasya 1104 evet docent 150 tl ogretim uyesi 200 opr.dr ise 90 tl bende oraya gittigim icin biliyorum .dr.elif basol sikilmadan istediginiz sorulari cevaplayabilir.uzun uzun ultrason cekiyo herseyi anlatiyo
Esmaemir17 Meralvedatazer benim yengem sezaryen oldu 1.800 bahat hastanesinde hamza bey doktoru normal doğum nasıl 1800 oluyor hangi doktor bunu söyledi 😳
Meralvedatazer Esmaemir17 ne zaman doğum etti ki fuat bora doktorum aysen özcana sordum oda aynı fiyatları söyledi
eylem_ Lalesen doktorunuz kim acaba bende doktordan memnundum ama Doğum aşırı pahalı olduğu için değiştirdim.
As-li-93 Rukiye58 doktorum normal doğum yanlısı ama ben salı günü zorunlu sezeryan olucak malesef bebeğimin gelişimi durmuş ve benim tansiyonum yüksek çıktı o yüzden zorunlu sezeryan olucam 😔