Seymayldrm
🔅 Ankara da da vardı uygun fiyatlı olanlar yukarıda yazmışlardı sanki. Umarım bulursunuz 🌺

Edamutlu merhaba bende oraya gidiyorum doğum ücreti bana normal ve sezeryan farketmez 2750 denildi siz ne zaman sordunuz acaba 😊

Deletedmom281 İstanbul Pendik Özel Yüzyıl Hastanesi Doç.Dr.Serap Simavlı 165 tl muayene ücreti. Doktorumdan aşırı memnunum 🤲🏻💓

Deletedmom281 Çok teşekkkür ederim bende öyle düşünmüyor değilim. bi çok doktora gittim genesiste hepsine gittim batı hastanesine gittim ahmet yalınkayadan memnundum lakin 500 tl muane ücreti.Genesisin sistemi gerçekten çok kötü devletten farkı kalmamıs memorialda biraz pahalı gelmedi degil.Acaba sadece dogum için gittigimizde bahsettiğiniz doktor doğuma girermi bunun hakkında bilginiz varmı

Deletedmom281 Mersin özel akademi hastanesi Dr. Hatice Banu Atay
        Muayene ücreti 90, normal doğum ve sezeryan 2000 TL ama isteğe bağlı ne kadar bilmiyorum.

Konya selcuklu tığ öğretim üyesi muayene 170 normal dogum 1.800 sezaryem 800 doktorumda ilk muayenesine göre iyiydi❤️❤️

Deletedmom281 mersinden prensesimle size merhaba 🙋‍♀️👶🏻💕 mersin özel forum yaşam hastanesine gidiyorum doktorumuz Himmet Özdemir 5.haftamdan bu yana memnunum kasmıyor tedirgin etmiyo hastasını. muayene ücretimiz 95 tl doğum ücretimiz normal doğum 1600 tl epuduralli normal doğum 1900 tl sezaryen 1900 tl.su an 34+5 haftalık olduk 💞🧿💕🙏

Deletedmom281 Erzurum-Özel Buhara hastanesi muane ücreti 100 TL doğum sezaryan+normal+epidural hepsi 2900 ben doktorumdan da çok memnunum Erzurum’da olup Buhara’ya giden var mı

Deletedmom281

Acibadem Kadıköy gidiyorum muane ücretleri 290 tl normal dogum 10200 tl sezaryen 11800 tl kurum indirimli tabi.
        Dogum paketi 15 800 tl

balperisi_71
        🔅 Biz eşimle doktor konusunda çok pimpirikliyiz ki biz Uğur hocadan çok memnunuz. Hamileyken her kontrolde kızımızın 3 boyutlu renkli fotosunu gösterip bize verdi şuan kızımızın bir sürü fotoğrafı var 🎉 Her usg de renkli doppler ve detaylı usg yaptı hakkı ödenmez. Aldığı ücret bile az bence böyle bir doktora 🌸Doktor sonuçta girer ama en azından son 1 ay kendisine başlamanız lazım. Zaten çok yoğun randevuları bile 1-2 hafta önceden almanız lazım yoksa son 1 hafta kala bile doluyor. Riskli bir gebeliğiniz yoksa Aynı hastanede Yunus çavuş var o da çok iyidir. Ki sadece doğum değil kanama ve türlü durumda hocayı arayıp konuştuğunuzda sizden önce hastenede oluyor. Çok nadir il dışına çıkar, çıkacağı zamanda hastasını bilgilendirir randevuyu ona göre ayarlamanızı söyler.