Gizemito Ozgebtn Aa yakınmış haftalarımız 🤭 Ertan hocanın rahatlığını çok seviyorum ben biraz telaşlıyım paniğim ama ne zaman kontrole gitsem rahatlıyorum 🤗 Cinsiyet ne?🤩
Aysenur1606 Busrauzer pembekurdaleli arkadaşımız çok güzel açıklamış . Eşim polis memuru , bende büro memur sene üyeyim. Hastanenin EGM ve benim üye olduğum sendika ile anlaşması var. Sadece muayene ücretinde indirim yapıyor hastane maalesef. Doğum ücretinde Nuh diyorlar peygamber demiyorlar maalesef indirim yapmıyor hastane. Bugün yarın doğum um olacak . Keşke önceden başka hastane tercih etseydim
Busrauzer Aysenur1606 Medicana ve kızılayıda çok öven var ama ben azer hanıma gidiyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun deil misiniz ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir sancıda inşallah 😊🤲
Remziye02 Srzrk bende burcu hanima gidiyorum daha yeni oldugum icin dogum fiyatlari nedir bilmiyom sormadim kac para acaba
Merve612506 Deletedmom281 gerçekten Memorial farkı var diğer özel hastanelerden çok daha farklı gelişmiş ben kızımında kontrollerini sürekli orada yaptırıyorum bir ara ücret fazla diye değiştireyim dedim çocuğumu delik deşik edeceklerdi
Busrauzer Deletedmom281 Çok teşekkür ederim ben araştırım kayınbabam ticaret odasına bağlı hastane nerelerle anlaşmalı öğrenim Allah razı olsun 😊Rabbim sağlıkla yavrucakları kucağımıza almayı nasip etsin🤲 Ben birde ikiz gibi görünüyor 5+1 haftalığız 😍😍
Aysenur1606 Busrauzer hastaneden memnunum Allah var. Ben de Fuat Demir e gidiyorum çok ilgili bir doktor . Sadece hastane biraz masraflı. Bi de hastaneye 1.30 saatlik bi ilçeden gidiyoruz haliyle yoruyor . Amin inşallah Allah razı olsun
Asli-35 Görüyorum ki şehire göre fiyatlar çok değişiyor izmir özel Karataş hastanesinde Aysel hanıma gidiyorum muayene ücreti 105₺ Doğum sezaryen ve normal aynı ücret 3900₺
Umran-89 Bende istanbul ataşehir florance gidiyorum. Muayene ucretı 250 tl. Normal dogum 5000 sezeryan 8000 epiduralsezeryan 10000. Doktorum Sema Hanım. Tavsiyeyle gitmiştim bir o kadarda memnun kaldım. Bundan önce baska ozellerede gıttım ama doktor çok çok önemli.
bir_pasa_annesi Deletedmom281 Gaziantep yaşam hastanesi Şahin korkmaz muayene ücreti 90 sezaryen doğum 1750 normal bilmiyorum sezaryen oldum çünkü doktorumdan cok memnunum
Aysegul3359 Deletedmom281 Tekirdağ/Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi- Doktorum Sezer ARDA. Çok memnunum psikolog gibi bir doktor. Çok rahatlatıyor. Muayene 110 TL. Normal doğum 1.800, doktor sezeryan isterse 2.000 küsür, anne sezeryan isterse 3000 bin küsür. Küsüratları tam hatırlamıyorum. 😅
Ezgim Medicana Avcılar’a gidiyorum muayne ucretim 165 lira dogum ücreti konusunda henüz konuşmadık 20 haftadayim bu sefer gittiğimde sorarım ne kadarmis🙈
Dilekk5 zynb_ozkn ben Bitlisliyim 150 tl diye biliyorum özel can hastanesi şuan Bitliste yaşamıyorum ama arkadaşım söylemişti
Aslimik Meralvedatazer merhaba Bahat Hastanesi’ne en son ne zaman gittiniz acaba bende oraya gidiyordum ama çok bellettikleri için bırakmak zorunda kaldım telefondan da ulasilamiyordu hala oylemi
Meralvedatazer Aslimik salı günü gittim canım ben çok memnunum şahsen sürekli gittiğiniz bir doktor varsa asistanlar çıkıyor telefona ama bazen yoğunluktan çok ulaşılamıyor
Meralvedatazer Aslimik randevulu gidersen beklemezsin fazla randevusuz da beklemiyorum ama ben fazla kadın doktor var tek onda çok bekleyebiliyorsun tek kadın doktoru oluğu için o hastanede
Mucizem2106 Ben anlara Liv hastanesine gidiyorum bütün testler dahil ayrıntılı ultrason,4 lü tarama,bebeğin kalça ultrasonu,işitme görme testi vb bütün herşey 10 bin TL doktorumdan da hastaneden de çok memnunum kızlar tavsiye ediyorum ❤️🥰🥰🤰🏼🤰🏼
GizemPolat Deletedmom281 Merhaba Gaziantep akademi hastanesi İbrahim Büyükbeşe 😒😒😒 gittim ve bana neredeyse hiç Bilgi vermedi konuşmak için ağzından cımbızla laf almak gerekiyor. Ücreti 100 TL doğum 2500-3000 arası. Ama doktor değiştireceğim Abdullah Göymen ile görüşeceğim ücreti 250 TL ve doğum 3000-4000 arası herkes çok memnun