Görüyorum ki şehire göre fiyatlar çok değişiyor
izmir özel Karataş hastanesinde Aysel hanıma gidiyorum muayene ücreti 105₺ Doğum sezaryen ve normal aynı ücret 3900₺
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Bende istanbul ataşehir florance gidiyorum. Muayene ucretı 250 tl. Normal dogum 5000 sezeryan 8000 epiduralsezeryan 10000. Doktorum Sema Hanım. Tavsiyeyle gitmiştim bir o kadarda memnun kaldım. Bundan önce baska ozellerede gıttım ama doktor çok çok önemli.
Betulsu sezeryan ne kadar
Deletedmom281 Gaziantep yaşam hastanesi Şahin korkmaz muayene ücreti 90 sezaryen doğum 1750 normal bilmiyorum sezaryen oldum çünkü doktorumdan cok memnunum
Deletedmom281 Tekirdağ/Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi- Doktorum Sezer ARDA. Çok memnunum psikolog gibi bir doktor. Çok rahatlatıyor. Muayene 110 TL. Normal doğum 1.800, doktor sezeryan isterse 2.000 küsür, anne sezeryan isterse 3000 bin küsür. Küsüratları tam hatırlamıyorum. 😅
Medicana Avcılar’a gidiyorum muayne ucretim 165 lira dogum ücreti konusunda henüz konuşmadık 20 haftadayim bu sefer gittiğimde sorarım ne kadarmis🙈
Meralvedatazer merhaba Bahat Hastanesi’ne en son ne zaman gittiniz acaba bende oraya gidiyordum ama çok bellettikleri için bırakmak zorunda kaldım telefondan da ulasilamiyordu hala oylemi
Ben anlara Liv hastanesine gidiyorum bütün testler dahil ayrıntılı ultrason,4 lü tarama,bebeğin kalça ultrasonu,işitme görme testi vb bütün herşey 10 bin TL doktorumdan da hastaneden de çok memnunum kızlar tavsiye ediyorum ❤️🥰🥰🤰🏼🤰🏼
Aylaninannesi Doğum ücreti ne kadar canım Avrasya da bilgi aldın mı ?
Deletedmom281 özele gidiyorum 50 lira muayene doğum da sanırım 2000
Deletedmom281 Merhaba Gaziantep akademi hastanesi İbrahim Büyükbeşe 😒😒😒 gittim ve bana neredeyse hiç Bilgi vermedi konuşmak için ağzından cımbızla laf almak gerekiyor. Ücreti 100 TL doğum 2500-3000 arası. Ama doktor değiştireceğim Abdullah Göymen ile görüşeceğim ücreti 250 TL ve doğum 3000-4000 arası herkes çok memnun
Melekanne1592 o kadar artmış mı🙄 Balıkesirde 150 ye gidiyorum ben
Aslimik salı günü gittim canım ben çok memnunum şahsen sürekli gittiğiniz bir doktor varsa asistanlar çıkıyor telefona ama bazen yoğunluktan çok ulaşılamıyor