Hkose_972 iyiymiş eğer devlet hastanesi yapmazsa detaylı ultrason Erdek’te bir deneyeceğim yaparlar mı yoksa gidebilirim dediğiniz doktora

Soni Canım birden çok seçenek vardı, Can hastanesinde yaparsan mesela 6500 e geliyordu. Onun haricinde medikal kent egepol hastaneleri var

Ezgi-ceren muayene ücreti ve sezaryen için fiyatlar nelerdir peki?? Ben de doktorumdan memnun değilim ve 26. Haftada ortada kaldım resmen

Türkiye gazetesi hastanesi Ayşe Solaroğlu na giden var mı ???’ Çok övdüler kendisini

Eymen-s bende oraya gidiyorum mevkiye göre değişiyor fiyatlar hangi doktora gidiyorsun

As-li-93 aa zammı geldi en son bu ayın 13ünde gitmiştim bende 100 dü. Doktorum elif hanım ☺️

Umay123 yaaa peki doğum yaptınızmı tekdende siz daha varmı doğumunuza ortam ebeler nasıl acabaa çok merak ediyorum bende tekdene gidiyorumda hiç bilgim yok kayserilide değilim orda oturuyorum ama kimsem yok 🙈

brcaky evet ya gerçekten fazla kalabalık oluyor eşimin vardiyasına göre hareket etmek zorunda kalıyoruz ama bundan sonra öğleden önce gitmeye daha özen gösterecem ☺️

Medical park aysegul sofuoglu muayene ucreti 260🙈dogum 4.5-5.5