Betuldefnem hangi dr muayene oluyorsunuz memnun musunuz normal doğum ücreti güncel fiyat mı baya uygunmuş

sdadcr istege bagli sezeryan fiyatini biliyomusunuz peki

Mry02 Fatma tanılır çağıran zaten aşırı dolular boş randevu ayarlamak çok zor.

KoalasMom ben ilk doğumumu o hastanede yaptım çok memnun kalmıştım doğum öncesi sonrası çok güzel ilgilendiler.

gldnn benimde kuzenim doğum yaptı devlette yanında bir kız daha varmış doğuma girecek sancıdan bağırmış diye ona çok kızmışlar ebeler burdakilerin canı yok mu diye kızı azarlamışlar kuzenim de korkudan hiç ses etmeden doğurmuş yavrum 😞

Ozgecetindag
          🌿 Canım herkesin maddi imkanı, gebeliği, bakış açısı farklı.İsteyen parasını verip gidiyor adı üstünde özel hastane, özel muayene.
          🙌Kendimden örnek vereyim, Lenf kanseri geçirdim, genetik translokasyon, ileri derece trombofili ve haşimoto tiroidim var. Üstüne üstelik 3 tane evladım melek oldu. Devlet hastenesinden tutta özeldeki en iyi Prof. lara kadar gittim, devlet hastaneleri tamamen vasat vaziyette ki benim sağlık sorunlarım ve gebelik kayıplarım ayan beyan ortadayken devlete gidip de kendimi de evladımı da riske atamazdım şahsen eğer gebelik takibim bile devlette olsaydı belkide evladımı çoktan kaybetmiştim. Bunların hepsini tecrübelerime dayanarak söylüyorum. İkinci olarak yine özelde de birçok doktora gittim isme takılı olsaydım şuan muayenesi bile 500 TL olan ve daha önce takibinde olduğum Prof da doğururdum ki kendisinden hiç de memnun kalmadım. Gebelik öncesi, gebelik ve doğumumu yapan doktoruma verdiğimi para az bile kalır önce Allah sonra doktorum olmasaydı ben yavrumu kucağıma alamazdım.
          🙇🏻‍♀️Anlayacağın Bu işler tamamen tercih meselesi. Ben buradaki hiç bir arkadaşımızın sırf şurada doğurdum diye hava atmak veya başka bir şey için bu kadar para dökeceğini sanmıyorum. Herkesin kendi içinde kendine göre sebepleri var. İnsanlar rahat etmek istedikleri için bile gidebilir.
          🎉Valla benim daha çok maddi gücüm olsa hastane satın alırım o derece önem veriyorum kendime ki herkes kendine vücuduna değer vermeli 1 kez geliyoruz dünyaya🌼

Frdglp Sordum aynı dedi ama biraz suratsızdı açıkçası konuştuğum insan ağzından cımbızla laf aldım resmen fazla uzatmadan çıktım odadan

Ozgecetindag

🥀 Benim nerelere yardımda bulunup bulunmadığımı nerden bilebilirsiniz Ya da diğer arkadaşların 🤦🏻‍♀️ Belki ben sizin hayatınızda varlığından bile haberiniz olmayan yerlerde bağışçıyım ya da değilim nerden bilebilirsiniz.
            💁‍♀️Rica ediyorum bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.
            Devlet hastanesine gidin diyorsunuz. Buyrun gitmek isteyeni kimse tutmuyor. Ben devlet hastanesine gittiğimde saygıdeğer doktor bey benim ileri derece pıhtılaşmam, ömür boyu ilaç kullanmak zorunda olduğumu ve gebelik kayıplarım olduğunu bildiği halde kan sulandırıcı iğneni kullanmayacaksın dedi. Ben o doktoru dinleyip ilacımı kesseydim değil yavrumu kucağıma almak kendim bile hayatta olmayabilirdim. Bu ve bunun gibi birçok şey yaşadım isterseniz anlatabilirim saatlerce dinlemek ister misiniz 🤷‍♀️

MugeYcl senin doktorun kim? Ve doğuma gittiğinde o doktor yoksa ne olacak

Deletedmom281 devlet hastanesine gidin yazım nerde? Kendim bile özele gittiğimi yazmısken nerde bu cümle ? Bence siz önce yazdıgımı okuyun düzgünce sonra gelip konusun burda yarası olan gocunur fikrimi özgürce söyleyebilirim ve bu bnm fikrim bu paraları verenlerede saygı duyarım allah akıl fikir versin bebişlerede saglık demişken bu kadar cıkısmanın sebebi :)) ? Yazmak konusmak tepki cekmek için yazmayın olurmu sizde bebeginizi saglıkla alın kucagınıza iyi günler😚