askanne10 özel royal hastanesi gidnce ben detaylıya geldim derseniz söylerler zaten şafak beye yönlendirirler

Özel bir kliniğe gidiyorum şanlıurfa
    doktorumun adi prof Muhammet erdal sak
    muane ücreti :400
    doğumla ilgili henüz konusmadık ama gayet memnunum

İstanbul avrasya Zeytinburnuna giden varmı acaba Koronavirüs için önlemleri vs hastane şartları nasıl Bide refakatçi 1 kişi alıyoruz diyolar çoğu yerde

busra1708 cihanpol öneriliyor en çok. Bende ona randevu aldım nasipse. Doktorumuz farklı 🙃sizin kaçıncı haftanız hamilelikte?

skrallaha çok iyiymiş canım fiyatı peki yoğunluğu nasıl randevu alıp mi gidiyorsun bir de cihazları iyi mi ben kalp atışı için gidicem de duymazsam diye endişeleniyorum

Deletedmom281 Hisar Hospital Çamlıca, Dr. Tugba Güngör Gündoğan, muayene 120 TL, normal doğum 1800 sezeryan 3000 TL. Ek olarak mesai saati dışında gidersek doktorum için 800 anestezi ekibi için 800 kan takviyesi gerekirse de 600 TL ödeme yapılma ihtimali olan durumlar var. Yine de çok uygun ve ben doktorumdan çoook memnunum. Avrupa yakasında oturmama rağmen 9 aydır oraya gidip geliyorum, doğumda da beraber olucaz Allah için verirse 37 haftalık olduk ❤️

cansuece oradaki hemen hemen bütün doktorlar iyi içiniz rahat olsun 😊 ben şu an 21 haftalık hamileyim. Siz kaçıncı haftanızdasınız?

Busracapi araştırıyorum suan çevreyi kafama yatan yer olursa değerlendiricem 😊

Lalesen Işık beye gidiyorum. Geçen ay izinliydi yıldız hanıma gittim ama Işık bey daha iyi geliyor bana. Doğum ücreti de prof olmasına rağmen bi tık daha uygun. İndirim istedik %10 indirim de yaptı yatış çıkış bölümü