Senaakmkc merhaba bende aynı doktora gidiyorum henüz anlaşmadık paket olarak ama Cumartesi gideceğiz konuşmaya siz nasıl anlaştınız indirim falan yapılıyor mu
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Sheymaa bende Avrasya hastanesi Fatma hanıma gidiyorum. Ebeler ve hemşireler hakkında internette hep çok kötü yorumlar var. Ben okuduğumda çok üzülmüştüm çünkü doktorumdan çok memnunum, en son dayanamayıp bu konuyu Fatma hanıma açtım. Şuan orada bir ebe krizi varmış. Sadece bir ebe var onun sıkıntısını yaşıyoruz ama kötü davranma vs öyle birşey olamaz hele ki benim hastama vs dedi beni bayağı rahatlattı aslında
Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi ne gidenler bana hangi doktorlara gittiklerini yazabilirler mi 🤷🏼♀️
Tucenur Merhaba, acaba hangi doktora gittiğinizi ve muyane ücretini öğrenebilir miyim☺️
yigitalpinannesi40 kaç haftalık ☺️
Diyarbakır sultan hastanesi Fuat zaman .. muayene ücreti 80tl doğum 1000tl idi o civar bişey..
Aynurtatar asiye uzun
Gizemito Yaa nezaman aldınız paketi
Mevaninannesi21 evet anlatıyor :) ben şahsen çok takıntılı biriyim beni çekiyor düşün 🤭🤗 çok güleryüzlü tatlı dilli büyükçekmeceden oraya gidiyorum yani
Elif_gur12 Ne güzel inşallah bizde memnun kalırız 🥰
Burcs Hastane ve doktor parası canım
Dilara60 17+5 siz kaç haftalık oldunuz ☺️
Sultangazi de özel medigold sultan hastanesi var Bn oraya gidiyorum muayene 90 TL normal doğum 1200 sezeryan 1700 her ıkısındede bi gece kaliyosun doktorum ise remzi gundogan giden varsa o hastaneye yorumlarını yaza bilirimi bna
Tuba-15 acaba epirduralli olunca değişiyormu fiyatlar bilginiz varmı
fosforlukalem
🔅Boşverin münakaşaya girmeyin zira anlamıyor, ne söylediği bariz bir şekilde belli ve ortada. Ben kırmamak adına ve insanların birbirine yardımcı olduğu bu postu daha fazla sabote etmesin kendisine cevap verme kısmını uzatmadım. K. Bakma dedim geçtim sizde öyle yapın. Sonuçta bizler kendimizi biliyoruz gerisi teferruat ağzı olan konuşur her zaman olduğu gibi önemli olan kulak asmamak 🌺
MutluAnnnecik normal doğum ne kadar acaba
Dilara60 Şimdi hatırladım biz başka bir postta konuşmuştuk göcekte oturuyorum demiştiniz 😊ben letoona geçmiştim ama sadece bir kez gittim sonra gül bitekere devam ettim tekrar
Kayseri Acıbadem hastanesi standart paket 7.000 vip paket 9.500.. Epidural istersek +1.500
…muayeneler 250 lira
Aslimik kızımı 4 sene once doktor Leyla Özkapakçı yaptı gece yarısı ayağa kalktim hic bi problem yaşamadım herkez şaşırmıştı. Smdi 27 haftalik hamileyim yine ona gidiyorum. Dualarla başlıyor doğuma hem cok güler yüzlü hem detaycı hemde sıkılmadan bütün sorulara cevap veriyor inanın hep pozitif kadın. Evet 110 tl ama kdv yada işlem ücreti aliyolar toplam 145 tl ödüyorsunuz. Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri oraya gidiyorum. Tek sorun Leyla hanım öglen saat 2 ye kadr orda sonra çıkıyor.