Deletedmom281 ben Nihan tosuna gidiyorum özel muayenehanesi var muayene ücreti 300 TL doğumum Reyap hastanesinde olucak çok güzel bir hastane. Doktorum 3 bin hastane 2 bin TL alıyor. Sezeryanda 500 TL farkediyor hastanede.
doktorumdan inanılmaz memnunum resmen şansım diyebilirim 🥰

Lalesen 2016 kasım ayında Çamlıca medicana da doğum yapmıştım 7 bin TL ye .çok artmamış aslında .medicanalar öyle görüntü olarak ,oda olarak lüx değildir ama Temiz hastane ve doktorları gerçekten iyi bence Acıbadem kalitesinde .kötü olay duyulmamış hiçbirinde.çamlıca muane ücreti en son 180di .şuan maddiyatımız eskisi gibi iyi olmadıgImızdan gitmiyorum. medipol uygun olduğundan oraya gidiyorum .imkanınız varsa kesinlikle medicana derim.sezeryansa bide doktor ve hastane önemli .

Dudumrtk düşünmeden fatmaa emrali ye git derim Buhara özel de Sinan özere gittim insan birşey sormaya korkuyor ama Fatma emrali ye istediğimi sor anında cvp veriyor işi çok iyi doktorun eğer devlete gideceğim diyorsan da cihan toğrul derim

Sevgiarf 🤷‍♀️ Oradaki sağlık sisteminin değişik olduğunu Almanya da olan arkadaşlarımdan duymuştum onlar da şikayetçi bu durumdan

Dilra1 💫 Yanlış görmediysem yukarıda yazmıştı bir arkadaş bir bakın isterseniz 🌼

Deletedmom281 Ordu Medical Park Hastanesi’nde Derya Kaptı doktorum muayene her ay değişiyor doğum normalde 2800 ama biz 3000 TL’ye paket aldık muayene doğum tahliller nst ve ambulans dahil fiyata kesinlikle öneririm tayinci olmasam ikinciyi de Derya hanıma giderdim

Deletedmom281 Bursa Medicalpark Hastanesi Rukiye Gönüllü doktorumdan çok memnunum bir sıkıntım olduğunda hemen geri dönüş yapıyor kontrollerimde de çok güzel ilgileniyo doktor arayanlara tavsiye ederim☺️ Normal doğum 3500 sezaryen de 4250 dediler

Lalesen bebeğin üstüne ekstra bir bebekmi verecekler o paraya yazık . Çok güzel temiz doktorlar kurumlar var uygun fazlası herseyin ziyan kardsm

333333 yalovada var baska illeri bilemicem ama burda geberiyorum desen sira al derler oyle bi hizmet ne yazikki.

Mersin anamur anamed hastanesi muayene 60 dogum fiyatlari 3 ayda bir değişiyormuş ama suan sezaryan +1 gece yatis 2.500 normal 3000 prenses dogum 4000 imos cok fazla

As-li-93 doktorunuzdan memnun musunuz bende doğumu orda düşünüyorum doktorlar hakkında pek bilgim yok ama