Burcuuuuuu evet clexane artık üretimden kalkmış en rahat iğneydi kullanım olarak ;( bende sağdan soldan son kutuları almaya çalışıyorum 28.haftadayım ;(
İğne kullananlar yardımcı olabilir mi.?
Melekcansu Ben de hiç düşük yaşamadım daha önce başka bir rahatsızlıktan dolayı tesadüfen pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktorum clexana başlattı
Clexane kullanan arkadaşlar doktorunuz şunu yemeyin dediği bişey var mı doktorum bu alanda çok uzman ve asla kuruyemiş yemememi söyledi özellikle ceviz fındık fıstık bunlar kan pıhtılaşma sorununa destek veriyormuş daha önce doktorunuz böyle bişi dedi mi ?
Melekcansu ben de daha once 3 dusugum var ogrenir ogrenmez kullandim canim bence doktoru dinleme kullan
Axin çok teşekkür ederim cevabın için
tbkntr çok teşekkür ederim cevabın için
Sibel14 çok teşekkür ederim cevabın için
Rose çok teşekkür ederim cevabın için
Melekcansu merhaba bende bır bos gebelık bır kımyasal gebelık gecirdim sonrasında kan pıhtılasması oldugunu ogrendık ve doktorrum hamıle kalır kalmaz ıgneye be coraspırıne baslattı suan 15 haftalık hamıleyım 🙏🏻🙏🏻Sıze tavsıyem doktorunuzu degıstırın
Canim benim 3 cü gebeliğim 3 dede kalp atışını duyduktan sonra başladım Allah'a şükürler olsun hiç bi sorun yaşamadım clexsan 4000 kullanıyorum bide aspirin 100 mg Allah'ın izniyle bişey olmaz doktor yazmadan alamazsın zaten bıraz pahali bi ilaç rapor çıkarttırman lazım
Beren ben bebeğin gelişimi için çok kuru yemiş tüketiyorum doktorum hiç yasak koymadı
Nagihan çok teşekkür ederim cevabınız için 🙂
TugceDemir allah razı olsun verdiğin cevap için , bi nebze rahatladım 😌
Ceviz, badem yararlı olduğu için doktorum sürekli tüketmemi söyledi sorun olacağını sanmıyorum bu yüzden. Bende iğne kullanıyorum önlem amaçlı öğrendiğim andan beri clexane kullanıyorum 10’lu oluyorlar her gün 1 tane 🤗😍 Allahım inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻👶🏻
Dr un kuruyemiş yeme demesi çok ilginç bende uzman dr lara gittim hicbir konuda kısıtlama getirmem gerektiğini söyleyen olmadı ki badem ceviz vs bolca tüketmen gerek bebek icin çok faydalı dediler
2 düşükten sonra şuan 32 +6 olduk gebelik öğrendiğim gün hemen iğneye başladık içine kurt düşürme ama başka bir dr daha gitmeni isterim canım allah gönlüne göre versin inşallah
Melekcansu canim benimde 1 dusugum var kan pihtilasmasi oldugu icin dussu kalp atimini alamamistik simdi tekrardan hamileyim 32+2 yim bu gebeligimde ögrenir ogrenmez hic vakit kaybetmeden basladik biz coraspirin clexane 0,4luk igne ve progestana benim drum hemen baslamamiz lazim yoksa kalp atimi olmaz dedi.Sadece igneyi rapor ile alman icin kalp atimini duydukdan sonra 1 senelik rapor yazicam dedi.Kalp atimini duyana kadar kendimiz aldik igneyi duydukdan sonra rapor cikarttirdi drum..Bence hemen baslaman lazim igneye...32.haftama girdigim icin aspirini biraktirdi drum igneye devam ediyoruz.progestanida 34 haftalikken birakcaz dedi.aspirini birakali 2 gun oldu bisey olcak diye korkuyorum bende okadar benimsemisim ki aspirini allah yardimcimiz olsun sag salim dogurmayi nasip etsin kimsenin kucaklarini bos birakmasin ins🙏🙏🙏
Benim tüp bebek doktorum transfer olduğum gün kan sulandırıcı iğneye başlattı bende pıhtılaşma sorunu olmadığı halde tedbir amaçlı başlattı coraspirin de içiyorum şuan 11+4 günlük olduk doktorum en son bana hibor iğne yazdı rapor çıkartırdı bence siz de tekrardan sorun dr a
Beren ilk defa duydum benim drum boyle bisey demedi canin ne istiyorsa ye dedi kan pihtilasman var diye hickimseden ayrimin yok dedi sadece igne vurucaksin aspirin iceceksin baskada bisey yok dedi.hatta bir aksilik olmazsa dogumda mesala bebegin suyu azalirsa kordon dolanirsa bebek dogum pozisyonuna gelmezse sezaryan olursun dedi suan dogumuma bile bir aksilik olmazsa normal olucak diyor asla engel degil diyor
Defnegeliyor canim aspirinde kullaniyormusun kullaniyorsun biraktiedimi 32 hafta olunca drun benim drum 32 hafta oldugum icin biraktirdi birsey olcak die cok korkuyorum simdide allaha emanetler artik