• İğne kullananlar yardımcı olabilir mi.?

Merhaba bende kullaniyorum igne gebelik testini yaptigimiz gun hemen basladi doktorum hibor verdi bana clexan vermedi hibor kullanildiginda dogum sonrasi yaralar daha cabuk iyilesiyormus

Burcuuuuuu Bende 1 dış gebelik 2 kimyasal düşük yaşadım bu 4. Gebeliğim 22 haftaya girdim çok şükür bende hemen başladım doktor banada kalp atışını duyalım dedi fakat ben hemen başlamak istiyorum diye itiraz ettim çünkü birşey olursa kendimi suçlamak istemiyorum dedim bence başla canım

Melekcansu Bende 1 dış gebelik 2 kimyasal düşük yaşadım bu 4. Gebeliğim 22 haftaya girdim çok şükür bende hemen başladım doktor banada kalp atışını duyalım dedi fakat ben hemen başlamak istiyorum diye itiraz ettim çünkü birşey olursa kendimi suçlamak istemiyorum dedim bence başla canım

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun aydınlattığınız için

Burcuuuuuu evet clexane artık üretimden kalkmış en rahat iğneydi kullanım olarak ;( bende sağdan soldan son kutuları almaya çalışıyorum 28.haftadayım ;(

Melekcansu Ben de hiç düşük yaşamadım daha önce başka bir rahatsızlıktan dolayı tesadüfen pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktorum clexana başlattı

Clexane kullanan arkadaşlar doktorunuz şunu yemeyin dediği bişey var mı doktorum bu alanda çok uzman ve asla kuruyemiş yemememi söyledi özellikle ceviz fındık fıstık bunlar kan pıhtılaşma sorununa destek veriyormuş daha önce doktorunuz böyle bişi dedi mi ?

Melekcansu ben de daha once 3 dusugum var ogrenir ogrenmez kullandim canim bence doktoru dinleme kullan

Melekcansu merhaba bende bır bos gebelık bır kımyasal gebelık gecirdim sonrasında kan pıhtılasması oldugunu ogrendık ve doktorrum hamıle kalır kalmaz ıgneye be coraspırıne baslattı suan 15 haftalık hamıleyım 🙏🏻🙏🏻Sıze tavsıyem doktorunuzu degıstırın

Canim benim 3 cü gebeliğim 3 dede kalp atışını duyduktan sonra başladım Allah'a şükürler olsun hiç bi sorun yaşamadım clexsan 4000 kullanıyorum bide aspirin 100 mg Allah'ın izniyle bişey olmaz doktor yazmadan alamazsın zaten bıraz pahali bi ilaç rapor çıkarttırman lazım

Beren ben bebeğin gelişimi için çok kuru yemiş tüketiyorum doktorum hiç yasak koymadı

Ceviz, badem yararlı olduğu için doktorum sürekli tüketmemi söyledi sorun olacağını sanmıyorum bu yüzden. Bende iğne kullanıyorum önlem amaçlı öğrendiğim andan beri clexane kullanıyorum 10’lu oluyorlar her gün 1 tane 🤗😍 Allahım inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻👶🏻

Dr un kuruyemiş yeme demesi çok ilginç bende uzman dr lara gittim hicbir konuda kısıtlama getirmem gerektiğini söyleyen olmadı ki badem ceviz vs bolca tüketmen gerek bebek icin çok faydalı dediler