Merhabalar, benim daha önce 2 kanamalı düşüğüm oldu, ilki kürtajla sonlandırıldı ikincisi kendiliğinden düştü. yaptırdığım cvd paneli testinde pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim.
Sonraki gebeliğimde 9 ay boyunca iğne vurulmam gerektiğini söylediler.
Şuan hamileyim ve günlük 1 bebek aspirini ,1 folik asit ve 2 progestan kullanıyorum. Doktorum bebeğin kalp atışını duymadan iğne tedavisine başlamamı uygun görmedi. Lakin ben önceki 2 gebeliğimde de bebeğimin kalp atışını duyamadan hemen düştü. Şimdi iğne tedavisine başlayana kadar bebeğime bişey olur diye korkuyorum. Kan sulandırıcı iğne kullananlar iğne tedavisine gebeliği öğrenir öğrenmez mi başladınız yoksa gerçekten kalp atışını beklemem mi doğru olan?
İğne kullananlar yardımcı olabilir mi.?
Melekcansu meraba canm. Bende 3 kez düşük yaptim. Şimdi tekrar gebeyim çok şükür. Ben öğrenir öğrenmez basladim. Bence sennde hemen başlaman lazim
Melekcansu merhabalar, ben de kullanıyorum iğne. Öğrendiğim gün hemen başlattı doktorun benim de, kalp atışını beklemedik.
Bende cleaxane 4000 kullaniyorm ogrendgm andan basladim kalp atisini beklemeden.
Nhrdrn85 clexane artık bulamıyoruz biz, ne zaman aldınız en son acaba?
Melekcansu seni çok iyi anlıyorummm
Başka dr git istedirsen bende 3 tane kalp sesi duymadan düşük yaptımmm
Öğrenince başladık kese bile bakmadan
Burcuuuuuu muadilini veriyorlar aynı hepsi dedi dr sende ne verirlerse al ben bazen enox bazen clexan kullanıyom ne verirseler
Burcuuuuuu benim eczacim 6 paket buldu en son bana bu hafta..suan hicbiyerde bulunmuyomus bende oyle duydum..istanbul bakirkoy'de oturuyorum orda humay eczanesi var sagolsunlar ne zaman istesem mutlaka getiriyolar ama baska eczanelerde imkansiz.
Merhaba bende kullaniyorum igne gebelik testini yaptigimiz gun hemen basladi doktorum hibor verdi bana clexan vermedi hibor kullanildiginda dogum sonrasi yaralar daha cabuk iyilesiyormus
Nhrdrn85 Teşekkür ederim.
Burcuuuuuu Bende 1 dış gebelik 2 kimyasal düşük yaşadım bu 4. Gebeliğim 22 haftaya girdim çok şükür bende hemen başladım doktor banada kalp atışını duyalım dedi fakat ben hemen başlamak istiyorum diye itiraz ettim çünkü birşey olursa kendimi suçlamak istemiyorum dedim bence başla canım
Melekcansu Bende 1 dış gebelik 2 kimyasal düşük yaşadım bu 4. Gebeliğim 22 haftaya girdim çok şükür bende hemen başladım doktor banada kalp atışını duyalım dedi fakat ben hemen başlamak istiyorum diye itiraz ettim çünkü birşey olursa kendimi suçlamak istemiyorum dedim bence başla canım
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun aydınlattığınız için
Burcuuuuuu evet clexane artık üretimden kalkmış en rahat iğneydi kullanım olarak ;( bende sağdan soldan son kutuları almaya çalışıyorum 28.haftadayım ;(
Melekcansu Ben de hiç düşük yaşamadım daha önce başka bir rahatsızlıktan dolayı tesadüfen pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktorum clexana başlattı
Clexane kullanan arkadaşlar doktorunuz şunu yemeyin dediği bişey var mı doktorum bu alanda çok uzman ve asla kuruyemiş yemememi söyledi özellikle ceviz fındık fıstık bunlar kan pıhtılaşma sorununa destek veriyormuş daha önce doktorunuz böyle bişi dedi mi ?
Melekcansu ben de daha once 3 dusugum var ogrenir ogrenmez kullandim canim bence doktoru dinleme kullan
Axin çok teşekkür ederim cevabın için
tbkntr çok teşekkür ederim cevabın için
Sibel14 çok teşekkür ederim cevabın için