Melodixxx ablam 9 ay boyunca kusardı doğumdan sonra pat diye geçti bende 31 haftalık hamileyim bende 1 gün kusmasam 1 gün kusarım mutlaka geçmedi geçmiyor doğumdan sonra inşallah

Aygul01 herhalde onlar normal hastalandığımızda ki kusma gibi sanıyorlar 🤣🤣🤣

Melodixxx kesinlikle yoksa getirebilirmiyim annelik tam bir delilik 😂valla ama ne olursa olsun iyiki varlar diyorum hep şükrediyorum 🤗

anilece hahaha arada bendede oluyor kusup geleym diyeblyrm gidip lavaboda duruyrm o anı beklıyrmş gibi pat çıkıyor🤣ama bazen. Beklmyrm norml öğürme gelck aanıyorm bir bakıyorm midem ağzımda lavaboya zor atıyrm kendimi🙈

Mom9272 herhalde 😂 Allah nazarlardan saklasın 30 haftalık oldum nerdeyse bir kere kusmadım bile. Ama niye kusmuyorum diyede hiç dusunmedim. Gariplik kesin bende 🙈

Melodixxx aynen canım hala kusuyorum ama eskiye nazaran daha iyiyim kan kusmuyorum enazından 🤲😊

Esraaa02 ay aynen öyle benmkide me kdr isyan etsemde üzülsemde içimde kıpraştığını hissettğimde herşeye bedel diyorum ama tabi hiç geçmediği için skntı oluyor insanın gücü tükeniyor

Mom9272 yok kız daha bu saatten sonra gebelik kusmasi olmaz ☺️ Ama boyle olanların da ikinci gebeliği kusmalı geçiyormuş🥺

Mom9272 geçecek öyle diyorlar artk inanıyorm bebek çıkınca herşey düzelck😂

Melodixxx Rabbim güç kuvvet versin bize inş. Buda bizim imtihanımız öyle düşünmek lazım ilelebet değil çok şükür bitecek biliyoruz herşeye değer yeterki sağlıklı olsunlar 🤲😊

Muberraonur oluyordu ama böyle değildi canm ya gebelikte kusma ve bulantılr bence hayatının hiç bir anındakine benzemiyor hem ağız tadın kalmyr hem iştah kalmıyr hem heran çıkarmaya hazır oluyorsun hem çok şiddetli oluyor bilmyrm ama çok farklı

Muberraonur aynen bünyeyle alakalı. Mide bulantisida olmadı diyecek kadar az diyebilirim. Ama iste ikinci gebelik nasıl olur bilmiyorum☺️
                    Gerci hos İlkini dogurdumda ikinci kaldı 💆🏻‍♀️