Ftmrmzn ya araştrınca belirtlernde kusma bulantı var ama benmkinin ondn oldğunu sanmyrm blmyrm bildğin gebelik kusmaları yada ben ayırt edemyrm bilemiyorum

Melodixxx ilkinde kızdı 9 ay kustum ikincisi oğlumda 5 ay kustum sonra sabahları sadece kusmaya devam ettim şimdi 19 haftalık hamileyim şuanda sabahları kusuyorum ilaç kullanıyorum böyle devam eder büyük ihtimalle canım

Esraaa02 sende mi 10 kilo vermiştn😂bende 10 kilo vermştm o günleri düşündkçe şuanki halime şükrediyorum resmen

Melodixxx kusmalarım geçti Allaha şükür 16. Haftalarda kesildi daha da tekrarlamadı ben dramamine kullandıydım sadece kusmayı bulantıyı kesiyordu iştahsızdım 🥵

Mom9272 hahahhaa aynen o geçenkini diyorsun. Bugünkünü görmedin ozaman. 7haftalik hamileyim kusmuyorum aşermiyorum bebeğimde sıkıntı yoktur demi diye biri post açmıştı 🥱

Bende 20. Haftadayım hala arada kusuyorum.Geçen gün kardeşimle otururken ben bi kusup geleyim dedim. Öyle istediğin zaman kusabiliyor musun dedi. 🤣 evet asıl kusmadığım her an kendimi tutuyorum dedim 😃 çok şükür 2-3 gündür bıraktım prilamı bu ara biraz iyiyim😊

Mom9272 😟bu 9 ay boyunca kusanların sayısı baya fazlaymış önce sadece ben varım aanıyordum🙈yukarda bir arkdş doğumdan sonraki akşamda kustum sonra geçti dedi😖

Melodixxx ablam 9 ay boyunca kusardı doğumdan sonra pat diye geçti bende 31 haftalık hamileyim bende 1 gün kusmasam 1 gün kusarım mutlaka geçmedi geçmiyor doğumdan sonra inşallah

Aygul01 herhalde onlar normal hastalandığımızda ki kusma gibi sanıyorlar 🤣🤣🤣

Melodixxx kesinlikle yoksa getirebilirmiyim annelik tam bir delilik 😂valla ama ne olursa olsun iyiki varlar diyorum hep şükrediyorum 🤗

anilece hahaha arada bendede oluyor kusup geleym diyeblyrm gidip lavaboda duruyrm o anı beklıyrmş gibi pat çıkıyor🤣ama bazen. Beklmyrm norml öğürme gelck aanıyorm bir bakıyorm midem ağzımda lavaboya zor atıyrm kendimi🙈

Mom9272 herhalde 😂 Allah nazarlardan saklasın 30 haftalık oldum nerdeyse bir kere kusmadım bile. Ama niye kusmuyorum diyede hiç dusunmedim. Gariplik kesin bende 🙈

Melodixxx aynen canım hala kusuyorum ama eskiye nazaran daha iyiyim kan kusmuyorum enazından 🤲😊