Ftmrmzn sorma bende öyle dedm belki mazoşistçe geliyordur ama sevinşyorum ya yalnız olsaydm o zmn ne yapardm diye🙈🤣🤣🤣
9 ay kusupta...
Esraaa02 tabiki öyle insan acı çekmese çaresiz hissetmese bebeğine zarar verdiği düşüncesyle yaşar ki inan ilacı her aldğımda canım acıyor ama elden ne gelrki olmaynca olmuyor ne tedavisi var ne çözümü var ben öyle bişeyi ne görmüştm ne duymuştm 😖
Esraaa02 kucağımıza alınca kokusunu çeknce unutacz tabi ama ikinci çocuk için tekrar düşünmemize sebep olack😂😂
Mom9272 benmki detaylıya radyolojiye göndermşti orda doktor söyledi safranda taş var böbreğşndede şişme olmş diye araştryrm bu ikisininde etksnde bulantı kusma var ama ben hala gebelik bulantısı olduğuna emnm ama bilemyrmda tabi
Esraaa02 diğerlerndede bu kdr çektn mi yoksa daha çekileblr mydi🤔
Ftmrmzn ya araştrınca belirtlernde kusma bulantı var ama benmkinin ondn oldğunu sanmyrm blmyrm bildğin gebelik kusmaları yada ben ayırt edemyrm bilemiyorum
Esraaa02 sende mi 10 kilo vermiştn😂bende 10 kilo vermştm o günleri düşündkçe şuanki halime şükrediyorum resmen
Melodixxx kusmalarım geçti Allaha şükür 16. Haftalarda kesildi daha da tekrarlamadı ben dramamine kullandıydım sadece kusmayı bulantıyı kesiyordu iştahsızdım 🥵
Esraaa02 off hepsinde aynı çok sürmüş ya demkki insn unutuyor 😁
Muberraonur geçmiş en azndn inş tekrar etmz bazılarının 30 larda geri gelmiş