Melodixxx Herşeye çözüm buldular şu hamilelikte ilaç kullanmadan bitkisel yolla kesen bişey bulamadılar zaten onlar bulana kadar biz çocuklarımızı büyütmüş oluruz 😂🙈 bazıları çok daha ağır benim gibi 10 kilo verdim bir ayda

Ftmrmzn ya araştrınca belirtlernde kusma bulantı var ama benmkinin ondn oldğunu sanmyrm blmyrm bildğin gebelik kusmaları yada ben ayırt edemyrm bilemiyorum

Melodixxx ilkinde kızdı 9 ay kustum ikincisi oğlumda 5 ay kustum sonra sabahları sadece kusmaya devam ettim şimdi 19 haftalık hamileyim şuanda sabahları kusuyorum ilaç kullanıyorum böyle devam eder büyük ihtimalle canım

Esraaa02 sende mi 10 kilo vermiştn😂bende 10 kilo vermştm o günleri düşündkçe şuanki halime şükrediyorum resmen

Melodixxx kusmalarım geçti Allaha şükür 16. Haftalarda kesildi daha da tekrarlamadı ben dramamine kullandıydım sadece kusmayı bulantıyı kesiyordu iştahsızdım 🥵

Mom9272 hahahhaa aynen o geçenkini diyorsun. Bugünkünü görmedin ozaman. 7haftalik hamileyim kusmuyorum aşermiyorum bebeğimde sıkıntı yoktur demi diye biri post açmıştı 🥱

Bende 20. Haftadayım hala arada kusuyorum.Geçen gün kardeşimle otururken ben bi kusup geleyim dedim. Öyle istediğin zaman kusabiliyor musun dedi. 🤣 evet asıl kusmadığım her an kendimi tutuyorum dedim 😃 çok şükür 2-3 gündür bıraktım prilamı bu ara biraz iyiyim😊

Mom9272 😟bu 9 ay boyunca kusanların sayısı baya fazlaymış önce sadece ben varım aanıyordum🙈yukarda bir arkdş doğumdan sonraki akşamda kustum sonra geçti dedi😖

Melodixxx ablam 9 ay boyunca kusardı doğumdan sonra pat diye geçti bende 31 haftalık hamileyim bende 1 gün kusmasam 1 gün kusarım mutlaka geçmedi geçmiyor doğumdan sonra inşallah

Aygul01 herhalde onlar normal hastalandığımızda ki kusma gibi sanıyorlar 🤣🤣🤣

Melodixxx kesinlikle yoksa getirebilirmiyim annelik tam bir delilik 😂valla ama ne olursa olsun iyiki varlar diyorum hep şükrediyorum 🤗

anilece hahaha arada bendede oluyor kusup geleym diyeblyrm gidip lavaboda duruyrm o anı beklıyrmş gibi pat çıkıyor🤣ama bazen. Beklmyrm norml öğürme gelck aanıyorm bir bakıyorm midem ağzımda lavaboya zor atıyrm kendimi🙈

Mom9272 herhalde 😂 Allah nazarlardan saklasın 30 haftalık oldum nerdeyse bir kere kusmadım bile. Ama niye kusmuyorum diyede hiç dusunmedim. Gariplik kesin bende 🙈