Denizberen evet mem arjen öyle maalesef, herkes yoğun diyor onun için ama ilk günden beri ne zaman gitsem hiçte yoğun değil ona rağmen baştan savma yapıyor
Mardin Doktor
Yigitegemen ben isteyince hemen verdi valla ayrıca her şeyi konuşabiliyorum onunla 🤷🏻♀️
1Heyv galiba herkesin beklentisine göre değişiyor memnuniyeti ben o samimiyeti bulamadım demek ki
Mahperi bende istanbuldan mardine geldim evlendiğim icin ilk aylarda İpekyoluna gittim hiç memnun kalmadım şimdi Kızıltepe devlette yasin ceylana gidiyorum çokta memnunum doktorumdan mardin devlette Halit Kemali diye bi doktor var sakın ama sakın gitme adam hiç ilgilenmiyor boşu boşuna o kapıda beklediğinle kaliyosun
Yigitegemen demek ki
Mrvteacher evet hastanenin kendi numarası
Nerminyyccnn doktor değiştirme taraftarı değilim zaten canım xülent bey sayesinde hamile kaldım şükür
Yigitegemen aynen öye çoğu kişi den de duydum yok memarjen bey çok yoğun bilmem ne hiçte bile 7-8 keredir gidiyorum taş patlasa kapısında 5 tane hasta falen anca bekliyo
Nerminyyccnn ben 5 haftalıkken acemiyken gittim Halit Kemaliye sadece ben vardım zaten, bana demez mi sana kim dedi hamilesin😀 sonra etrafta anlatınca güldüler bana o doktora gidilir mi diye
Mahperi millet abartmayı seviyor işte
Mathteacher canım Mehmet emine gidiyorum demişsin muayene ücreti falan ne kadar biraz Bilgi verir misin
Mrvaklynr bende Mehmet Emine gidiyorum ki yani benim eşimin şubesi tamamıyla oraya gidiyo diyebilirim. Kızıltepe de bi özel klinik gidiyodum memnun kalmadım çok memnun edici değildi dr. Sonra Mehmet emin bulduk. Mardin devlet hastanesi karşısında. Muayenesi 200₺ memnun kalmadım diyen bir gebe tanımadım bu zamana kadar ben
TgbaaK randevu nasıl alınıyor peki canım teşekkür ederim bu arada
TgbaaK cihazları falan nasıl ben de yeni öğrendim gebeliğimi iki kaybımda var korkuyorum bu yüzden iyi bir hekim arayışına girdim diğerleri de iyi aslında ama çok yoğunlar soracağın soruyu bile unutuyorsun
TgbaaK yazdım canım sana özelden mesaj
Mrvaklynr 200 TL canım sanırım bazılarına indirimde yapıyor 150 TL . Çok memnunum randevu saatim belli beklemek yok sorularımı rahat rahat soruyorum. bir şikayetin var mı yok mu diye önce soruyor sonra muayeneye alıyor .tlf nu verdi bir sorun olursa arayın diye . Tavsiye ederim bence aldığı parayı hak ediyor.
busra1708 bn bülent hocaya gidiyorum çoooklk memnunum. İkinci hamileliğim bu ikisinde de Bülent hocaya gittim
Ebrarmm13 ben de memnun kaldım ilgili bi doktor