1Heyv ben de 29 haftalığım ilk günden beri ona gidiyorum ama ilgisinden hiç memnun değilim ya, numarasını verdi mi size ?
Mardin Doktor
Sonay38 ya ben de ilk günden beri mem arjene gidiyorum 29 haftalığım ama bana numarasını vermedi bile geçen gün acil bir durum oldu instagram dan yazdım bir saat sonra kısa bir cevap verdi o kadar
Mahperi ben de cihanpole mem arjene gidiyorum ama ilgisinden hiç memnun değilim, numarasını vermedi bile acil bir durumda ne yaparım bilmem , Bülent hoca veriyor mu?
Yigitegemen bende mem arjene gidiyorum ve ilgisinden hic memnun degilim 27 haftaligim bizede daha nuramasini vermedi
Mardinparkta bilal bey var, cizrede 2 sene boyunca kendisiyle çalıştım ebe olarak, şimdide 20 haftalık gebeyim kontrole ona gidiyorum gerçekten çok iyi bi doktor hastalarına ilgisini ve tedavi şeklini gördüğüm için ona güvenim sonsuzdur tavsiye ederim
Serena az önce Mardin başlığı altında bir post açtım orada geçen yaşadığım olayı yazdım bakar mısınız oradan konuşalım
Zeynep26_ ya ben park hastanesine güvenmiyorum şu an birde pandemi hastanesi
Ben de cihanpol Enes Beye gidiyorum memnunum.Gayet ilgili ve naif biri.
Yigitegemen evet neden ki
Yigitegemen hastanen kendi numarasını verdi özel numarasını değil ama ilgili bir doktor baştan savma yapmıyor işine her muaneye gittiğimde bir sıkıntınız var mı diye soruyor
Yigitegemen biz ilçedeyiz onu söyledik acil bi durum olsa ulaşamıycaz hemen size diye kendi verdi aramalara cevap vermiyor mesaj atın diyor eğer mesajda anlatamayacağı birşey olursa kendisi arayıp bilgi veriyor 🤷🏻♀️ Bende aramada açılmasını isterdim ama hangi bir hastaya yetişsin diye düşündüm sonra
1Heyv bana vermedi henüz ve geçen gün acil bir durum oldu instagram dan yazdım bir saat sonra çok ilgisiz bir şekilde dönüş yaptı
Mahperi kişiye göre mi muamele yapıyor anlamadım ki, halbuki sorunlu bir hastada değilim, ben bu haftaya kadar bekledim belki haftam ilerledikçe verir diye ama geçen instagram dan yazdım ona bir saat sonra dönüş yapıp, ilgilenmedi bile
Sonay38 bizim de Mardin de oturuyorum, geçen gidip şeker yükleme testi yaptırdım sabah 10 dan öğlen 2 ye kadar orada bekledik, hani burada çok görüyorum doktorların sonuçları whatshaptan gönderdiğini, o kadar bekledik sonuca 2 dakika bakıp gönderdi
Denizberen işinde uzman mı peki? Konuşması güven veriyor mu? Birde numarasını verdi mi size
Yigitegemen istedin mi sen? Ben 36ya kadar istemedim gerçi 🤷🏻♀️
1Heyv hayır, kendinin vermesi gerekmiyor mu? O samimiyeti rahatlığı vermiyor ki söyleyeyim yani 2 sorudan sonra konuşmaya çekiniyorum diyorum ya doktorum gibi benimseyemedim
Yigitegemen
Bülent bey ilgili bir doktor ama memarjen beyi bilmiyorum hiç gitmedim ama her gittiğimde kapıda bekleyen hastalar en çok bülent beyde var çok yoğun bir doktor ama çokta iyi