TgbaaK ben özel muayeneye gidiyorum canım Mehmet emin ayağ devlet hastanesinin tam karşısında çok memnunum kiloma tansiyonumu sorunlarımı tek tek dinliyor bayağı sohbet havasında geçiyor muayenesi tavsiye ederim

Civcivannesi- yok yaptırmadım daha şu an 17+ 3 üm. Bayramdan sonra yapar büyük ihtimalle. Devlette perinatolog barış bey var ikili test için gittiğimde önce Mehmet bey baktı sonra barış beyde ayrıntılı inceledi sanırım detaylıda böyle olur

1Heyv tamam canım doğumu orda yapacaksın değil mi

TgbaaK 12. Haftamdan beri cihanpolde mem arjen yıldırım a gidiyorum yoğun ama ilgili 25 haftalıkken kanamam olmuştu sürekli telefonla takip ediyordu şimdi 16 gün kaldı doğuma ben korkuyorum falan dedikçe baya konuşuyor birde virüsten dolayı biraz sakinlemiş daha çok ilgileniyor

Cihanpol bülent kurkut kadın doğum bölümünün en yoğun doktoru memarjenin o kadar yok

busra1708 evet mardinde gurbetim bende istanbulda gitmediğim doçentler profoseller kalmadı hepsi saçma salak tanı koyup para almaktan büşka birşey bilmedi 1 buçuk yıldır hamile kalamıyodum bülent hoca sayesinde tek seferlik tedavide kaldım adam para soyguncusu değil çoğu doktor gibi hemen sonuca ulaşmak için çabalıyor

Mahperi ay ne mutlu size adınıza çok sevindim gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🙏🏼 ben de gelecek hafta Bülent beyden randevu aldım çok iyi diyor herkes

Sonay38 cihanpol hastanesinde sıkıntı yokmuş öyle duydum ama tabi gitmeden görmeden insan bilemiyor maalesef hayırlısı ile gelsin inşallah 🙏🏻

Mahperi

Mahperi Anladım canım. Bi arkadaş için sordum Kızıltepe de kendisi Ben merkezdeyim burda özel bi kliniğe gidiyorum dr aşırı memnunum çok şükür

Mardin parkta Bilal beyle devam ettim ben hamilelik boyunca. Ne için korksam beni rahatlattı. Güldük eğlendik tatlılar falan harika bir hamilelik süreci oldu. Doğum için ailemin yanına Ankara’ya geldim. Gelmesem aynı doktorda doğumumu da yapardım.

busra1708 çok teşekkür ederim rabbim bütün anneleri evlatlarna bütün evlatlarıda annelerine bağışlasın 🙏

Cekuu06 adını ilk defa duydum ama hastane için çok iyi şeyler söylenmiyor iyi ki doğumunu orda yapmamışsın