Kızlar merhaba , benim gibi gurbette olanlar Mardin’de hangi dr ye gidiyor acaba ??
Mardin Doktor
TgbaaK ben özel muayeneye gidiyorum canım Mehmet emin ayağ devlet hastanesinin tam karşısında çok memnunum kiloma tansiyonumu sorunlarımı tek tek dinliyor bayağı sohbet havasında geçiyor muayenesi tavsiye ederim
Mathteacher ben de detaylı ultrason için doktor bakıyorum siz kaçıncı haftadasiniz detaylı yaptırdınız mi
Civcivannesi- yok yaptırmadım daha şu an 17+ 3 üm. Bayramdan sonra yapar büyük ihtimalle. Devlette perinatolog barış bey var ikili test için gittiğimde önce Mehmet bey baktı sonra barış beyde ayrıntılı inceledi sanırım detaylıda böyle olur
Cihanpol bülent kurkut kadın doğum bölümünün en yoğun doktoru memarjenin o kadar yok
1Heyv Bülent bey nasıl acaba bi fikriniz var mı
Mahperi merhaba Bülent bey iyi mi ben de ona gitmeyi düşünüyorum da
busra1708 evet mardinde gurbetim bende istanbulda gitmediğim doçentler profoseller kalmadı hepsi saçma salak tanı koyup para almaktan büşka birşey bilmedi 1 buçuk yıldır hamile kalamıyodum bülent hoca sayesinde tek seferlik tedavide kaldım adam para soyguncusu değil çoğu doktor gibi hemen sonuca ulaşmak için çabalıyor
Mahperi ay ne mutlu size adınıza çok sevindim gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🙏🏼 ben de gelecek hafta Bülent beyden randevu aldım çok iyi diyor herkes
Mardin parkta Bilal beyle devam ettim ben hamilelik boyunca. Ne için korksam beni rahatlattı. Güldük eğlendik tatlılar falan harika bir hamilelik süreci oldu. Doğum için ailemin yanına Ankara’ya geldim. Gelmesem aynı doktorda doğumumu da yapardım.
TgbaaK aynen ben de iyi şeyler duymuyorum