1Heyv bana vermedi henüz ve geçen gün acil bir durum oldu instagram dan yazdım bir saat sonra çok ilgisiz bir şekilde dönüş yaptı

Mahperi kişiye göre mi muamele yapıyor anlamadım ki, halbuki sorunlu bir hastada değilim, ben bu haftaya kadar bekledim belki haftam ilerledikçe verir diye ama geçen instagram dan yazdım ona bir saat sonra dönüş yapıp, ilgilenmedi bile

Sonay38 bizim de Mardin de oturuyorum, geçen gidip şeker yükleme testi yaptırdım sabah 10 dan öğlen 2 ye kadar orada bekledik, hani burada çok görüyorum doktorların sonuçları whatshaptan gönderdiğini, o kadar bekledik sonuca 2 dakika bakıp gönderdi

1Heyv hayır, kendinin vermesi gerekmiyor mu? O samimiyeti rahatlığı vermiyor ki söyleyeyim yani 2 sorudan sonra konuşmaya çekiniyorum diyorum ya doktorum gibi benimseyemedim

Yigitegemen
        Bülent bey ilgili bir doktor ama memarjen beyi bilmiyorum hiç gitmedim ama her gittiğimde kapıda bekleyen hastalar en çok bülent beyde var çok yoğun bir doktor ama çokta iyi

Yigitegemen Güven veriyor bence canım birçok öğretmen arkadaşım orayı önerdi dıye gittim.Numarasini hiç istemedim.Mem arjene de hamile olmadan once gittim.O kadar alelacele davranıyordu kı herhalde kalabalıktan.

Mahperi mem arjen içinde yoğun diyorlar ama ben hiç yoğunluğunu görmedim ona rağmen çok aceleci baştan savma yapıyor 2 sorudan sonra hemen çıkmam gerekiyor gibi hissediyorum kendimi

Denizberen evet mem arjen öyle maalesef, herkes yoğun diyor onun için ama ilk günden beri ne zaman gitsem hiçte yoğun değil ona rağmen baştan savma yapıyor

Yigitegemen ben isteyince hemen verdi valla ayrıca her şeyi konuşabiliyorum onunla 🤷🏻‍♀️

1Heyv galiba herkesin beklentisine göre değişiyor memnuniyeti ben o samimiyeti bulamadım demek ki

Mahperi bende istanbuldan mardine geldim evlendiğim icin ilk aylarda İpekyoluna gittim hiç memnun kalmadım şimdi Kızıltepe devlette yasin ceylana gidiyorum çokta memnunum doktorumdan mardin devlette Halit Kemali diye bi doktor var sakın ama sakın gitme adam hiç ilgilenmiyor boşu boşuna o kapıda beklediğinle kaliyosun

Mahperi

Nerminyyccnn doktor değiştirme taraftarı değilim zaten canım xülent bey sayesinde hamile kaldım şükür

Yigitegemen aynen öye çoğu kişi den de duydum yok memarjen bey çok yoğun bilmem ne hiçte bile 7-8 keredir gidiyorum taş patlasa kapısında 5 tane hasta falen anca bekliyo

Nerminyyccnn ben 5 haftalıkken acemiyken gittim Halit Kemaliye sadece ben vardım zaten, bana demez mi sana kim dedi hamilesin😀 sonra etrafta anlatınca güldüler bana o doktora gidilir mi diye