Ezgiozkan Yaman benim de yazıyordu listemde ama farklı bir tek domates yemiştim o gün dokunduğunu düşündüm o yüzden. Sen de bir dene bakalım yarın sabah yeme farklı çıkacak mı. Belki ondan değildir ama bence ondan 🤗
Yaman Ezgiozkan denerim cnm yarin sabah bu sabah yedim 168 çıktı cunku bakalim yaramayan bisey var demekki deneye deneye bulcaz🙂
Ezgiozkan Yaman öyle yap bakalım ben deneye deneye dokunan şeyleri ayırt ediyorum 🤗 kendi kendimin doktoruyum artık 🙈
Fatmaaltin [bilinmeyen] düzene girdimi acaba şekeriniz benimde böyle ya bi yüksek çıkıyor bi az çıkıyor
Fatmaaltin [bilinmeyen] düzene girdimi acaba şekeriniz benimde böyle ya bi yüksek çıkıyor bi az çıkıyor
Fatmaaltin [bilinmeyen] ya bendede öyle bisey yemedigim hâlde yüksek çıkıyor sekerim ne yaptınız acaba şekeriniz düzeldimi sizin
Dozturkgol Fatmaaltin yogurtla sut seker cikarmazki ozellikle yogurt sut kefir veriyorlar ogunlerde yediginiz besinler kan sekerini dengeli yukseltsin hemen yukselmesin diye yogurtla sutle ne yiyorsunuz onu tekrar gozden gecirin